Το επεισόδιο με τους συμβασιούχους της Βουλής και την Κωνσταντοπούλου – ΒΙΝΤΕΟ

Ένταση σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της Ζωής Κωνσταντοπούλου όταν συμβασιούχοι της Βουλής οι οποίοι μένουν άνεργοι διαμαρτυρήθηκαν σηκώνοντας πανό.

“Τι θα κάνετε με τους συμβασιούχους της Βουλής που επί μήνες εργάζονται χωρίς να πληρώνονται;” την ρώτησαν με την Πρόεδρο της Βουλής να απαντάει: “θέλετε προφανώς να προβοκάρετε”.

Στη συνέχεια μια γυναίκα πήρε το λόγο και απευθύνθηκε με τρεμάμενη φωνή στη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

“Θα προσπαθήσω να μην αδικήσω κανέναν αλλά να μην αδικήσω και την πραγματικότητα γιατί αυτή είναι η πολλοστή οργανωμένη επίθεση που δέχομαι στο πλαίσιο ακριβώς αυτής της τεχνικής που λέγεται αποδόμηση προσωπικότητας – δολοφονία προσωπικότητας” απάντησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Τα πνεύματα οξύνθηκαν ακόμη περισσότερο όταν κατά την αποχώρησή τους οι συμβασιούχοι της Βουλής προκλήθηκαν από κάποιους στο ακροατήριο της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

“Όταν ανέλαβα Πρόεδρος της Βουλής με πάρα πολύ κόπο, επιχείρησα να χαρτογραφήσω ποιο ήταν το προσωπικό. Ανακάλυψα συμβάσεις που δεν είναι πουθενά καταχωρημένες. Υπήρχαν στη Βουλή άνθρωποι με σχέση εργατικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου που ανανεώνεται επί χρόνια.

Με απασχόλησαν δύο θέματα: Πρώτον, γιατί η Βουλή των 1.300 υπαλλήλων, δεν μπορούσε να καλύψει τις ανάγκες και να έχει έκτακτες ανάγκες. Δεύτερον, οι άνθρωποι αυτοί παρείχαν πραγματική εργασία γιατί να βρίσκονται σε καθεστώς εικονικής σύμβασης, σε ομηρία. Τα συμπεράσματα είναι οδυνηρά για το τι έχει συμβεί όλα αυτά τα χρόνια. Η Βουλή έχει χρησιμοποιηθεί ως πεδίο εξυπηρετήσεων, σύναψης συμβάσεων, ως πεδίο πελατειακών σχέσεων” απάντησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Δείτε το βίντεο του ΣΚΑΪ

 

Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

Άναψαν τα αίματα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της Ζωής Κωνσταντοπούλου στο κτίριο της ΕΣΗΕΑ. Κατά τη διάρκεια της παρέμβασης των συμβασιούχων της Βουλής ένας από τους ακροατές έκανε λόγο για «προβοκάτσια».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο νεαρός άντρας σηκώθηκε από την καρέκλα του και προσπάθησε να κατευθυνθεί προς τους συμβασιούχους όμως τον συγκράτησε ένας άλλος παρευρισκόμενος. Δείτε το βίντεο του ΣΚΑΪ.

Διαβάστε επίσης

Παρέμβαση των συμβασιούχων της βουλής στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

Με τζιν παντελόνι και χαμόγελα η Ζωή Κωνσταντοπούλου – ΦΩΤΟ 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ