“Έφοδος” του Θεοδωράκη στο ΚΑΤ – ΒΙΝΤΕΟ

Ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης έκανε αιφνιδιαστική επίσκεψη στο νοσοκομείο ΚΑΤ.

“Πρέπει να στηρίξουμε κάποιους ανθρώπους που δουλεύουν, αυτούς που κρατούν όρθιο το σύστημα Υγείας. Επίσης πρέπει να διαπιστώσουμε τις ελλείψεις, να φωνάξουμε, να διαπραγματευτούμε μήπως λύσουμε κάποια από τα πολύ μεγάλα προβλήματα που έχει αυτή η χώρα. Εδώ μιλάω με γιατρούς και φίλους που αγωνίζονται για τον ασθενή. Από αυτό το νοσοκομείο, το ΚΑΤ, έχουμε 200.000 επισκέψεις το χρόνο και 15.000 επεμβάσεις. Με λίγους νοσηλευτές αυτο το νοσοκομείο μπορεί να δώσει 30.000 επεμβάσεις και δεν τους έχουμε. Το λέμε από το 2010 αυτό” σημείωσε ο κ. Θεοδωράκης.  

Ο κ. Θεοδωράκης επίσης εξέφρασε την πεποίθηση ότι το Ποτάμι είναι πολύ ψηλά στην επιλογή της ελληνικής κοινωνίας και θα του δώσει τη δυνατότητα να καθορίσει τις εξελίξεις στην επόμενη κυβέρνηση.

Κληθείς από τον Γιώργο Αυτιά να σχολιάσει τις πρώτες δημοσκοπήσεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο κ. Θεοδωράκης σημείωσε ότι ακόμα είναι νωρίς για ασφαλή συμπεράσματα, καθώς τα πράγματα αλλάζουν από μέρα σε μέρα και τόνισε πως τα γκάλοπ δεν βγάζουν κυβερνήσεις.

 

Δείτε το βίντεο από το ΣΚΑΪ:

Δείτε επίσης:

Πέταξαν αυγά σε Λαπαβίτσα -Τσανάκα – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ