Γεροβασίλη: Εφικτή η αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ

«Ο στόχος μας είναι η αυτοδύναμη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί αυτή την περίοδο χρειάζεται μια σταθερή κυβέρνηση. Και αυτό είναι εφικτό» σημείωσε η πρώην κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, μιλώντας στον Real 97,8 και την εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα και της Αγγελικής Λάζου.

«Χρειαζόμαστε μια νέα εντολή, με δεδομένο το καινούριο πολιτικό περιβάλλον» υποστήριξε η κ. Γεροβασίλη. «Από τα κεντρικά διλήμματα είναι ποιον εμπιστεύεστε αφού μας κρίνετε, αν πιστεύετε ότι αυτό ήταν το καλύτερο που μπορούσε να συμβεί. Δεν έχουμε υιοθετήσει τα μνημόνια και θα φροντίσουμε να διαπραγματευόμαστε συνεχώς» πρόσθεσε.

Η κ. Γεροβασίλη επεσήμανε ακόμα ότι η συμφωνία θα εφαρμοστεί από την νέα κυβέρνηση «μαζί με ένα παράλληλο πρόγραμμα που θα μας βγάλει σε γρήγορη ανάπτυξη.» «Θα είναι ανεξάρτητο από τη συμφωνία και δεν θα έρχεται σε αντίθεση με τα συμφωνηθέντα» εξήγησε η κ. Γεροβασίλη.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος παραδέχτηκε ότι υπήρξαν αδυναμίες στο προηγούμενο κυβερνητικό σχήμα, σημειώνοντας ότι «προφανώς δεν θα υπάρχει επανάληψη, σήμερα έχουμε έναν ώριμο ΣΥΡΙΖΑ». Πρόσθεσε ακόμα οτι «επειδή ο χρόνος επείγει, δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλα λάθη.»

Ακούστε το ηχητικό:

Διαβάστε επίσης:

Γεροβασίλη: Ο ελληνικός λαός έχει εμπιστοσύνη στον Τσίπρα

Γεροβασίλη: Έχουμε παράλληλο πρόγραμμα που δεν έρχεται σε σύγκρουση με τη συμφωνία

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ