Αλεξιάδης: Προχωρούν όλα τα μέτρα που έχουν ψηφιστεί – ΒΙΝΤΕΟ

«Προχωρούν όλα τα μέτρα που έχουν ψηφιστεί. Είμαστε μία υπηρεσιακή κυβέρνηση για να προχωρήσουμε στις εκλογές, δεν θα νομοθετήσουμε, αλλά ότι έχει νομοθετηθεί θα προχωρήσει» δήλωσε λίγο πριν από την ορκωμοσία της υπηρεσιακής κυβέρνησης ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδης.

Ο κ. Αλεξιάδης είπε επίσης πως: «Με τιμά ιδιαίτερα η πρόταση της πρώτης γυναίκας Πρωθυπουργού της χώρας, να αναλάβω αυτά τα δύσκολα καθήκοντα και να μπορέσω να ολοκληρώσω ένα έργο που έχει ξεκινήσει στο υπουργείο Οικονομικών και θα συνεχιστεί. Ένα έργο που έχει σχέση με την ολοκλήρωση των φορολογικών δηλώσεων, με τους ελέγχους αυτής της περιόδου οι οποίοι συνεχίζονται και θα ενταθούν και βεβαίως με την υλοποίηση των μέτρων της συμφωνίας» και συμπλήρωσε «θέλω να διαβεβαιώσω τους πολίτες, τους φορολογούμενους, τους λογιστές, τις επιχειρήσεις ότι θα συνεχίσουμε σε συνεργασία μαζί τους το δύσκολο έργο».

«Το ΣΔΟΕ παραμένει, αλλά η μεταφορά αρμοδιοτήτων του ΣΔΟΕ στη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, καθώς και όλες οι άλλες δεσμεύσεις της συμφωνίας θα προχωρήσουν κανονικά» τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός.

Τέλος ο κ. Αλεξιάδης για τον ενδεχόμενο υποψηφιότητάς του στις εκλογές είπε: «Όταν έχεις την χαρά της δημιουργίας γιατί να μπλέξεις με υποψηφιότητες, άλλωστε πρέπει να διαλέξεις το τι είναι αυτό μπορείς να κάνεις καλύτερο για την κοινωνία, και πιστεύω ότι αυτό είναι καλύτερο».

 

Δείτε το βίντεο του ΣΚΑΪ: 

 

Διαβάστε επίσης:

Ανακοινώθηκε η υπηρεσιακή κυβέρνηση – Όλα τα ονόματα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ