Σύσκεψη στη ΝΔ για την Παιδεία

Σύσκεψη για την κατάσταση στην Παιδεία και ιδιαίτερα για τις συνέπειες της επιβολής του ΦΠΑ 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση, για τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν οι γονείς λόγω της αύξησης των διδάκτρων, καθώς και για τον άμεσο κίνδυνο επιδείνωσης του προβλήματος της ανεργίας από το επικείμενο κλείσιμο πολλών εκπαιδευτηρίων, πραγματοποιήθηκε στη Νέα Δημοκρατία υπό τον πρόεδρο του κόμματος, Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Ο κ. Μεϊμαράκης, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΝΔ, από την πρώτη στιγμή έχει επισημάνει το θέμα, και εξέφρασε, «μπροστά στο αδιέξοδο στο οποίο οδηγείται η ιδιωτική εκπαίδευση», την πρόθεσή του να συμβάλει στην άμεση επίλυση του προβλήματος.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν εκτός του προέδρου, ο τομεάρχης Παιδείας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Επικρατείας, Θεόδωρος Φορτσάκης, ο τομεάρχης Φορολογικής Πολιτικής, βουλευτής Ημαθίας Απόστολος Βεσυρόπουλος, το μέλος του Τομέα Παιδείας, βουλευτής Δωδεκανήσου, Εμμανουήλ Κόνσολας, καθώς και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ιδρυτών Ελληνικών Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων, Χαράλαμπος Κυραϊλίδης.

 

Διαβάστε επίσης:

ΝΔ: Ο Τσίπρας εμφανίζεται ξαφνικά υπέρμαχος του ευρώ

Μεϊμαράκης: Ο Τσίπρας έσκαβε τον λάκκο μας όταν εμείς τον στηρίζαμε – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ