Λοβέρδος: Να προσέξουμε μήπως η διεύρυνση φέρει τη συρρίκνωση

«Δεν αντιδρώ. Και αυτά που έχουν γραφτεί δεν είναι αληθή» ανέφερε, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Realfm 97,8 ο Ανδρέας Λοβέρδος, ερωτηθείς σχετικά με τις αντιδράσεις που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ, μπροστά στο ενδεχόμενο συνεργασίας του Γιώργου Παπανδρέου με το ΠΑΣΟΚ.

Και συνέχισε λέγοντας: «Απλώς έχουμε συμφωνήσει όλοι και πριν από το συνέδριό μας, και μετά απ’ αυτό, και την Κυριακή που μας πέρασε όταν απευθύναμε κάλεσμα – η κ. Γεννηματά επηύθυνε κάλεσμα… Είχαμε πάρει μία ομόφωνη απόφαση στο πολιτικό μας συμβούλιο: Ότι θέλουμε να κάνουμε τη διεύρυνση της κεντροαριστεράς, μακάρι να ήθελε και το Ποτάμι –δεν θέλει- ή άλλοι εν πάση περιπτώσει, η ΔΗΜΑΡ, το ΚΙΔΗΣΟ… Είχαμε πει ότι η διάσπαση είναι πρόσφατη, είχε συνέπεια να χάσει το ΠΑΣΟΚ την Τρίτη θέση, να είναι έβδομο κόμμα μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Και είναι πολύ νωπές οι αντιδράσεις των ανθρώπων που μας στήριξαν από τη διάσπαση, που πρέπει να προσέξουμε πάρα πολύ μήπως η απόπειρα διεύρυνσης, φέρει τη συρρίκνωση» τόνισε ο κ. Λοβέρδος.

Αναφερόμενος στην επόμενη μέρα, σημείωσε ότι «χρειαζόμαστε μία μετεκλογική συνεργασία ανάμεσα στη ΝΔ, τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ, Το Ποτάμι, τους ΑΝΕΛ».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ