Φλαμπουράρης: Θα εφαρμόσουμε τη συμφωνία που υπογράψαμε – ΒΙΝΤΕΟ

«Δώσαμε μάχη για να γλιτώσει η χώρα τη χρεοκοπία», υπογράμμισε ο υπουργός Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Φλαμπουράρης, σε τηλεοπτική συνέντευξη, ενώ παράλληλα εκτίμησε ότι ο λαός εμπιστεύεται ακόμα τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο υπουργός Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκος Φλαμπουράρης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, τόνισε ότι είναι δικαίωμα του κάθε στελέχους να ακολουθήσει τον δικό του δρόμο, εφόσον το επιθυμεί.

Παράλληλα, απηύθυνε κάλεσμα να διατηρηθούν χαμηλοί τόνοι, τόσο από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και από τη Λαϊκή Ενότητα. «Πρόκειται για μία αποκόλληση, δεν υπάρχει σύγκρουση κατά μέτωπο», σχολίασε.

Ο κ. Φλαμπουράρης σε ερώτηση για το κατά πόσο τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ θα επηρεαστούν από τη διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε ότι μένει να φανεί από το τι θα ψηφίσει ο λαός, ενώ αναφερόμενος στη συμφωνία, παραδέχτηκε ότι έχει αρκετά επώδυνα στοιχεία.

Ο υπουργός Επικρατείας έκανε λόγο για θετικά στοιχεία της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και προανήγγειλε πρωτοβουλίες που θα απαλύνουν τις δυσμενείς συνέπειες της συμφωνίας για τα ασθενέστερα κοινωνικά στρώματα.

Όπως τόνισε, δεν περνάει από το μυαλό κανενός στην Κουμουνδούρου ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα είναι πρώτο κόμμα, ενώ ξεκαθάρισε ότι ακόμα και στην περίπτωση που είναι αντιπολίτευση, ο ΣΥΡΙΖΑ θα στηρίξει τη συμφωνία.

Τέλος, όπως εκτίμησε ο υπουργός Επικρατείας, οι εκλογές έπρεπε να έχουν γίνει στις 13 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε επίσης:

Απάντηση της ΝΔ στη Γεροβασίλη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ