Η Κωνσταντοπούλου εξετάζει πε��ικοπές για τους ασυνεπείς βουλευτές

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου μελετά πολύ σοβαρά την πρόταση της Ραχήλ Μακρή να «κόψει» τις αμοιβές έως το τέλος του μήνα των βουλευτών που δεν έρχονται στη Βουλή ή θεωρούν ότι η Βουλή δεν λειτουργεί, σύμφωνα με τον Βηματοδότη.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Ραχήλ Μακρή, εάν η κυρία Κωνσταντοπούλου κάνει δεκτή την πρότασή της, τότε ο καθένας βουλευτής θα χάσει περίπου 2.500 ευρώ. Υπολογίζει προφανώς το υπόλοιπο του Αυγούστου, γιατί τα υπόλοιπα οι βουλευτές τα έχουν εισπράξει. Επιπλέον η πρόταση Ραχήλ προς την Πρόεδρο της Βουλής περιλαμβάνει και άλλες… περικοπές. Οπως για παράδειγμα να παραδώσουν οι βουλευτές τα βουλευτικά τους αυτοκίνητα, τα κινητά τους και ένα σωρό άλλα προνόμια που έχουν ως βουλευτές.

Σύμφωνα με τη στήλη η  Ζωή Κωνσταντοπούλου πιστεύει ότι η Βουλή λειτουργεί κανονικά και πέραν των επιτροπών που συγκαλεί για τη Siemens κ.τ.λ., συγκαλεί και την περίφημη επιτροπή για το χρέος καθώς και ειδική συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής για να τιμηθούν τα θύματα του ναζισμού και του φασισμού.

Διαβάστε επίσης

Στα άκρα η σύγκρουση Μαξίμου – Κωνσταντοπούλου

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ