Νέα επίθεση της Κωνσταντοπούλου στον ΣΥΡΙΖΑ – ΒΙΝΤΕΟ

«Με μεγάλη λύπη μου διαπιστώνω για ότι για τρίτη συνεχή φορά, βουλευτές από όλα τα κόμματα της Βουλής, πλην του ΣΥΡΙΖΑ και της Λαϊκής Ενότητας δεν παρίστανται εσκεμμένα και συντονισμένα» σημείωσε η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της επιτροπής θεσμών και διαφάνειας.

«Και λέω του ΣΥΡΙΖΑ γιατί είμαι μέλος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, το γνωρίζει αυτό ο κ. Μαντάς ο οποίος εδώ και δυο μέρες έχει αναλάβει να εκδίδει ανακοινώσεις αντιποιούμενος τον ΣΥΡΙΖΑ και την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ» πρόσθεσε η κ. Κωνσταντοπούλου.

«Υπάρχει μια σημερινή ανακοίνωση, φερόμενη ως ανακοίνωση του προεδρείου της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με τις προσχηματικές συνεδριάσεις της Βουλής. Επειδή είμαι μέλος του προεδρείου της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, γνωρίζω ότι το προεδρείο δεν συνεδρίασε, ούτε καν συνεκλήθη» τόνισε.

«Εκείνοι που έχουν αποφασίσει να “σκοτώσουν” τον ΣΥΡΙΖΑ, εκείνοι που υπέγραψαν συμβόλαιο πολιτικού θανάτου του ΣΥΡΙΖΑ θα αναλάβουν και την ευθύνη και δεν μπορούν να επικαλούνται τον ΣΥΡΙΖΑ για αυτού του είδους τις πρακτικές» σημείωσε η κ. Κωνσταντοπούλου.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: Προσχηματική η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής

Κωνσταντοπούλου: Λυπάμαι για αυτούς που στο όνομα του ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούν να καταλύσουν την κοινοβουλευτική λειτουργία – ΒΙΝΤΕΟ

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ