Λαφαζάνης: Να καταργηθεί το μπόνους των 50 εδρών στο πρώτο κόμμα – ΒΙΝΤΕΟ

«Να πάμε όλοι μαζί να ψηφίσουμε την αφαίρεση του μπόνους των 50 εδρών από τον εκλογικό νόμο, να πάμε στις εκλογές που έρχονται με εκλογικό νόμο την απλή αναλογική για να εκφραστεί ελεύθερα, αβίαστα και έντιμα η βούληση του ελληνικού λαού. Αυτή είναι η πρόκληση που απευθύνουμε σε όλο τα πολιτικά κόμματα, ιδιαίτερη στη Νέα Δημοκρατία και τον κ. Τσίπρα» δήλωσε μετά την συνάντησή του με τον Σταύρο Θεοδωράκη, ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης.

«Δεν είναι δυνατόν στα μουλωχτά να ψηφιστούν μνημονιακές κυβερνήσεις, χωρίς να εξηγηθεί στον ελληνικό λαό τι σημαίνει μνημόνιο, τι επιπτώσεις θα έχει και τι σημαίνουν τα μέτρα του Οκτωβρίου, που έρχονται» είπε ο κ. Λαφαζάνης.

Ο πρόεδρος της ΚΟ της Λαϊκής Ενότητας πρόσθεσε πως: «Ψηφίστηκε νύχτα το μνημόνιο, δεν θα γίνουν νύχτα και οι εκλογές. Οι εκλογές πρέπει να γίνουν με δημοκρατικές, ουσιαστικές, ενημερωτικές διαδικασίες και με την μεγαλύτερη δυνατή άνεση χρόνου που προβλέπει το Σύνταγμα».

Τέλος, σε ότι αφορά τη λειτουργία της Βουλής ο κ. Λαφαζάνης δήλωσε: «Η Βουλή θεωρούμε ότι πρέπει να λειτουργεί αυτές τις ώρες κι εμείς θα συμμετέχουμε σε μία Βουλή που λειτουργεί και πρέπει να λειτουργεί, γιατί πρέπει να λειτουργεί η δημοκρατία».  

Δείτε το βίντεο:

 

 

Διαβάστε επίσης:

Λαφαζάνης: Θα αλλάξουμε την Ελλάδα – ΒΙΝΤΕΟ

Η Λαϊκή Ενότητα για την επικοινωνία Τσίπρα – Λαφαζάνη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ