ΣΥΡΙΖΑ: Προσχηματική η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής

 «Η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα συμπράξει στην επιχειρούμενη προσχηματική συζήτηση στην ολομέλεια της Βουλής την Τρίτη 25 και την Τετάρτη 26 Αυγούστου με θέματα τη διεκδίκηση των Γερμανικών οφειλών και το δημόσιο χρέος» σημειώνεται σε ανακοίνωση του προεδρείου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

«Πρόκειται για δύο σημαντικά ζητήματα, τα οποία ανέδειξε στην Ελλάδα και διεθνώς η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και έχουν τη μεγάλη συναίνεση της κοινωνίας» επισημαίνεται.

Σημειώνεται ακόμα ότι «είναι ανεπίτρεπτο τόσο σημαντικά θέματα να χρησιμοποιούνται με μικροκομματική σκοπιμότητα από την πρόεδρο της Βουλής και το νεοσύστατο κόμμα ΛΑ.Ε, λίγο πριν τη διάλυση της Βουλής. Εντύπωση επίσης προκαλεί ότι στην προεκλογική κατ’ ουσία συζήτηση της Τρίτης αναμειγνύονται και θέματα τεράστιας ιστορικής και συμβολικής σημασίας όπως το Ολοκαύτωμα».

«Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα συμμετάσχουν στις συνεδριάσεις των επιτροπών της Βουλής τις οποίες αυθαίρετα συγκαλεί η πρόεδρος της Βουλής, απαρτίζονται από σύνθεση που δεν ανταποκρίνεται πλέον στην κοινοβουλευτική δύναμη των κομμάτων και συνεδριάζουν με μονοκομματική σύνθεση. Ποιοί άραγε ευτελίζουν τη Βουλή;» καταλήγει η ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης:

Το ΚΚΕ δεν θα συμμετάσχει στις συνεδριάσεις της Βουλής

Τσίπρας: Δεν πρέπει η εκλογική μάχη να μετατραπεί σε εμφύλιο της Αριστεράς

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ