Αποκλεισμό από πολιτικές εκπομπές της ΕΡΤ καταγγέλλει η Λαϊκή Ενότητα

«Δεύτερο συνεχή αποκλεισμό από πολιτική εκπομπή της ΕΡΤ» καταγγέλλει με ανακοίνωση της η Λαϊκή Ενότητα».  

«Η μεθοδολογία των τηλεφωνικών συνδέσεων απομονώνει τον εκπρόσωπο της Λαϊκής Ενότητας  από τον αναγκαίο δημοκρατικό διάλογο» σημειώνεται στην ανακοίνωση ενώ επισημαίνεται ότι «αγωνιστήκαμε για μία ΕΡΤ δημόσια δημοκρατική πλουραλιστική και όχι για ένα ραδιοτηλεοπτικό κυβερνητικά καθοδηγούμενο μέσο».

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:

”Για 2η φορά μέσα σε 3 μέρες σε τηλεοπτικό πάνελ της Δημόσιας ΕΡΤ δεν εκπροσωπείται η «Λαϊκή Ενότητα». Η μεθοδολογία των τηλεφωνικών συνδέσεων απομονώνει τον εκπρόσωπο της «Λαϊκής Ενότητας» από τον αναγκαίο δημοκρατικό διάλογο. 

Δυστυχώς η αιτιολόγηση ότι δεν υπάρχει λίστα με τους εκπροσώπους της «Λαϊκής Ενότητας» σε όλους τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους της ΕΡΤ δεν ισχύει.

Από την 1η στιγμή το Γραφείο Τύπου έχει στείλει σε όλα τα μέσα ενημέρωσης σχετική λίστα εκπροσώπων της «Λαϊκής Ενότητας». Το δικαίωμα της «Λαϊκής Ενότητας» ως 3η Κοινοβουλευτική Δύναμη να εκπροσωπείται σε όλες της πολιτικές της εκπομπές κατοχυρωμένο συνταγματικά.

Αγωνιστήκαμε για μία ΕΡΤ δημόσια δημοκρατική πλουραλιστική και όχι για ένα ραδιοτηλεοπτικό κυβερνητικά καθοδηγούμενο μέσο”.

Διαβάστε επίσης:

Για αντιδημοκρατική εκτροπή έκανε λόγο ο Λαφαζάνης – ΒΙΝΤΕΟ

Λαφαζάνης: Παίρνει την εντολή περιμένει Γλέζο και Ζωή

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ