Μεϊμαράκης: Καλώ τον κ. Τσίπρα να πει αν υπάρχουν ουρές από το Eurogroup – ΒΙΝΤΕΟ

“Όλοι γνωρίζουμε ότι η χώρα είναι σε μια πολύ κρίσιμη καμπή, ότι οι εκλογές θα μας πάνε πολύ πίσω. Όλοι γνωρίζουν ότι μπορεί η παρούσα βουλή να δώσει κυβέρνηση που μπορεί να τρέξει τη χώρα. Γιατί γίνονται οι εκλογές; Υπάρχει χρόνος μέχρι την Πέμπτη να καταλάβει ο κ. Τσίπρας, έστω η παρέα του, οι σύντροφοι του ότι η χώρα δεν μπορεί να πάει σε εκλογές”  δήλωσε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης μετά το τέλος της συνάντησής του με τον Προκόπη Παυλόπουλο

Απαντώντας στην Όλγα Γεροβασίλη είπε: “Είναι πολύ συμπαθής κυβερνητική εκπρόσωπος σε έναν πολύ άχαρο ρόλο και δύσκολη περίοδο. Να της θυμίσω εκφράσεις που έχει πει ο κ. Τσίπρας δημοσίως. Καταλαβαίνω ότι έχουν πρόβλημα επειδή οι ίδιοι έχουν μπει σε λογική λαϊκισμού και ύβρεων να προσπαθούν να το αποδώσουν σε εμάς γιατί είναι αλήθεια ότι δεν έχουν καμία πολιτική πρόταση”. 

“Μετά τον πολιτικό  τυχοδιωκτισμό αποχώρησης Τσίπρα, μας οδηγεί σε πιο επώδυνα μέτρα τα οποία τα έχει συζητήσει ήδη ως ουρές στο Eurogroup και καλώ τον κ. Τσίπρα να πει αν υπάρχουν ουρές από το  Eurogroup που έμειναν πίσω και να πει θα πάρουμε ή όχι νέα μέτρα; Και αν ο ίδιος μετά από όλη αυτή τη στήριξη που του έδωσε η αντιπολίτευση, μας λέει ότι δεν θέλει να συνεργαστεί με τη ΝΔ, πως βλέπει αλήθεια την πορεία της χώρας αλήθεια; ” τόνισε ο κ. Μεϊμαράκης.

“Καλώ τον πολίτη να σκεφτεί πότε άλλοτε στη μεταπολιτευτική ιστορία της χώρας υπήρχε τόση μεγάλη στήριξη μεγάλου κομματιού της αντιπολίτευσης στην κυβέρνηση για να σωθεί η χώρα και να πάει στην ευρωπαϊκή πορεία. Ειλικρινά εν μπορώ να καταλάβω γιατί επιμένει να πάμε σε εκλογές. Εγώ πιστεύω ότι η παρούσα βουλή μπορεί να δώσει λύση, θέλω να το παλέψουμε όσο μπορούμε για να βρούμε αυτή τη λύση και θέλω να καταλάβει ο λαός ότι υπάρχει μείζον πρόβλημα στην περίπτωση που με δική του ευθύνη μας οδηγήσει σε αυτή την καταστροφική πορεία” πρόσθεσε. 

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ

 

 

Διαβάστε επίσης

Ο διάλογος Παυλόπουλου – Μεϊμαράκη – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ