Αυγενάκης: Ένας δειλός Πρωθυπουργός που το βάζει στα πόδια

Η χώρα δεν χρειάζεται εκλογές και θα πληρώσει τα εσωτερικά αδιέξοδα του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρει σε δήλωσή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο βουλευτής Ηρακλείου και Τομεάρχης Υποδομών, Μεταφορών, Δικτύων, Χωροταξίας & Πολεοδομίας της Ν.Δ., Λευτέρης Αυγενάκης σχολιάζοντας τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις.

Η δήλωση του κ. Αυγενάκη έχει ως εξής:

“Η πρόσφατη προκήρυξη εθνικών εκλογών από τον Πρωθυπουργό, ήταν μια ακόμη δυσάρεστη έκπληξη από τις πολλές που έχουν συμβεί στη χώρα εξαιτίας του ΣΥΡΙΖΑ. Η αλήθεια είναι ότι η χώρα δεν χρειαζόταν εκλογές ούτε τον περασμένο Ιανουάριο, ούτε τώρα.

Συνήθως όσοι εκφράζουν αυτή την άποψη κατηγορούνται από μια μερίδα των πολιτών και των πολιτικών ότι τάχα φοβούνται τις εκλογές. Η πραγματικότητα όμως είναι ότι οι συνεχείς εκλογικές αναμετρήσεις δε λύνουν τα πολλά προβλήματα του τόπου. Αντιθέτως δημιουργούν περισσότερα και κυρίως όταν χρησιμοποιούνται για εσωκομματικούς λόγους και σκοπιμότητες όπως στην παρούσα περίπτωση.

Ο Πρωθυπουργός της χώρας με την προκήρυξη εκλογών επιλέγει να δραπετεύσει των ευθυνών του και να μεταθέσει ένα εσωκομματικό αδιέξοδο σε εθνικό ζήτημα. Αφού οδήγησε σε 3 εκλογικές αναμετρήσεις τη χώρα με τεράστιες συνέπειες, αφού φρόντισε η χώρα να χάσει την αξιοπιστία της και τους συμμάχους της, αφού «φέσωσε» με 86 δισεκ. τη χώρα και κατέστρεψε ολοκληρωτικά την οικονομία, αφού «βόλεψε» τα ρουσφέτια του και απέδειξε την κυβερνητική του ανεπάρκεια, αφού πείστηκε ότι το «πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης» δεν βγαίνει, αφού απέδειξε την «ηθική κατωτερότητα» της Αριστεράς, παραδίδει τα «όπλα» του πολεμιστή και επιδιώκει να υφαρπάξει ξανά την ψήφο των Ελλήνων.

Δυστυχώς θα πληρώσουμε πολύ ακριβά τα εσωτερικά αδιέξοδα του ΣΥΡΙΖΑ, τις ανεδαφικές εξαγγελίες του και τις αλλοπρόσαλλες συνιστώσες του, και όλα αυτά χάνοντας πολύτιμο χρόνο και θέτοντας σε κίνδυνο τη συμφωνία που μόλις επετεύχθη με τους εταίρους και δανειστές.

Την κρισιμότερη στιγμή της μεταπολιτευτικής Ιστορίας, η χώρα είχε έναν δειλό Πρωθυπουργό που το «βάζει στα πόδια» και μεταφέρει το εσωκομματικό του πρόβλημα στη χώρα.

Τα όσα συνέβησαν στη χώρα τους τελευταίους μήνες πρέπει να γίνουν μάθημα σε όλο το πολιτικό σύστημα, ειδάλλως η έλλειψη εθνικής συνεννόησης ακόμη και μετά τις εκλογές θα δημιουργήσει νέα, μεγαλύτερα προβλήματα και αυτή τη φορά με μη αναστρέψιμες συνέπειες.”

Διαβάστε επίσης:

Η Κωνσταντοπούλου καλεί τον Στουρνάρα στη βουλή

Παπαδόπουλος: Η Κωνσταντοπούλου φαντασιώνεται ότι είναι η Ζαν ντ’ Αρκ – ΒΙΝΤΕΟ

Συναντήσεις σε μετεκλογικό φόντο

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ