Κωνσταντοπούλου: Οι επιθέσεις μέσω κύκλων προκαλούν μόνο θλίψη – ΒΙΝΤΕΟ

Επιστολή προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας απέστειλε η Ζωή Κωνσταντοπούλου με την οποία επισημαίνει ότι «η δρομολογηθείσα διαδικασία από πλευρά παραιτηθείσας κυβέρνησης, παραιτηθέντος Πρωθυπουργού και του ίδιου του Προέδρου της Δημοκρατίας έχει, με αντισυνταγματικό τρόπο, επισπευστεί».

Η κ. Κωνσταντοπούλου υπογραμμίζει ακόμα ότι «δεν τιμά κανέναν και ιδίως εκείνους που ενσαρκώνουν θεσμούς να επιλέγουν τις διαρροές μέσω κύκλων, πηγών και συνεργατών, ή μέσω non papers, τα οποία τελικώς εκθέτουν εκείνους που δεν θέλουν να αναλάβουν την ευθύνη των απόψεων, των θέσεων τους και των επιθέσεων τους κι εκείνους που αδυνατούν να αρθούν στο ύψος του θεσμικού τους ρόλου και της εμπιστοσύνης που τους έχουν δείξει, εκείνοι που τους ανέδειξαν στα αξιώματα τα οποία κατέχουν».

«Τελικά εκθέτει εκείνους οι οποίοι κάτω από το μανδύα της εξουσίας κρύβουν το μαχαίρι» τόνισε η πρόεδρος της Βουλής και πρόσθεσε: «Μόνο λύπη, θλίψη και τίποτε άλλο προκαλούν αυτές οι μέσω κύκλων επιθέσεις». 

Η κ Κωνσταντοπούλου σημείωσε ακόμα ότι ζήτησε με επιστολή να διαβιβαστούν στη Βουλή και τα πρακτικά της διάσκεψης πολιτικών αρχηγών που πραγματοποιήθηκε υπό την Προεδρία του Προκόπη Παυλόπουλου.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ