Τσίπρας: Προχωράμε μπροστά, ανοίγουμε δρόμους

«Εμείς τώρα στη μάχη. Προχωράμε μπροστά. Ανοίγουμε δρόμους» είναι το μήνυμα που έστειλε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, από τη σύσκεψη που είχε με κομματικά και κυβερνητικά στελέχη, θέτοντας στο επίκεντρο το κυβερνητικό πρόγραμμα της Αριστεράς για την επόμενη τετραετία. «Το μόνο πρόγραμμα που μπορεί να βγάλει τον τόπο από την κρίση με τον λαό μας όρθιο» όπως σημείωσε.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απευθυνόμενος στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ άλλων, τόνισε:

«Μην ασχολείστε με τα τεχνάσματα καθυστέρησης των εκλογών. Αυτά έχουν κοντά ποδάρια και ο κόσμος καταλαβαίνει. Εμείς τώρα στη μάχη. Μιλάμε τη γλώσσα της αλήθειας. Να καταθέσουμε το κυβερνητικό πρόγραμμα της Αριστεράς για την επόμενη τετραετία. Το μόνο πρόγραμμα που μπορεί να βγάλει το τόπο από τη κρίση, με τον λαό μας όρθιο. Αυτό είναι τώρα το δικό μας καθήκον. Προχωράμε μπροστά, ανοίγουμε δρόμους».

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, τη σύσκεψη απασχόλησαν θέματα προετοιμασίας του κόμματος για τις επικείμενες εκλογές. Συζητήθηκαν οι περιοδείες του Αλέξη Τσίπρα, η συγκρότηση των ψηφοδελτίων του κόμματος και η εκλογική τακτική.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Γεροβασίλη: Ο τόπος έχει μεγαλύτερη ανάγκη από ποτέ από αριστερή διακυβέρνηση

Φωτίου στη Λα Ρεπούμπλικα: Δύσκολη αλλά σωστή η απόφαση του Τσίπρα

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ