Γεννηματά: Κανένα κόμμα μόνο του δεν μπορεί να αντέξει το βάρος αυτής της κρίσης

Ανοιχτή σε μετεκλογικές συνεργασίες στη βάση όμως μια δεσμευτικής προγραμματικής συμφωνίας με συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα εμφανίστηκε η Φώφη Γεννηματά

Μιλώντας στον Realfm 97,8 στην εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλα και της Αγγελικής Λάζου, είπε: “Η αυτοδυναμία είναι η νέα αυταπάτη και η εποχή της πολιτικής εξαπάτησης τελειώνει με την παραίτηση αυτής της κυβέρνησης.  Ο λαός δεν μπορεί να παραπλανηθεί για άλλη μια φορά. Κανένα κόμμα μόνο του δεν μπορεί να αντέξει το βάρος αυτής της κρίσης, της διαχείρισης και της υλοποίησης αυτού του μνημονίου.  Εάν μπορούσε δεν θα είχε παραιτηθεί ο κ. Τσίπρας γιατί δραπέτευσε από τις ευθύνες. Το μοντέλο των συνεργασιών που υπήρχε τα τελευταία χρόνια με κόμματα που συνεργάζονταν χωρίς πραγματική προγραμματική συμφωνία, χωρίς ιδεολογικές συγγένειες και ομοιότητες έχει ολοκληρώσει τον κύκλο του” 

“Αυτό που μπορεί να διασφαλίσει την σταθερότητας της επόμενης κυβέρνησης είναι μια δεσμευτική προγραμματική συμφωνία με συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα υλοποίησής της” πρόσθεσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Η κ. Γεννηματά δήλωσε αισιόδοξη γιατί βλέπει όπως είπε αισιοδοξία και συσπείρωση στο ΠΑΣΟΚ καθώς και επιστροφή στελεχών. “Μας ακούνε ξανά και μας αντιμετωπίζουν με χαμόγελο. Αν μας ακούνε σημαίνει ότι μπορούμε να τους πείσουμε. Είναι κατανοητό πλέον μέσα από το τρίτο μνημόνιο της κυβέρνησης της δήθεν αριστεράς ότι τελειώνει το πλαστό δίλημμα μνημόνιο αντιμνημόνιο”  

“Η χώρα χρειάζεται κυβέρνηση αποφασιστική και αποτελεσματική τα δύο δηλαδή στοιχεία που δεν είχε η κυβέρνηση Τσίπρα. Τον χαρακτήρισα πολλές φορές άβουλο και είπα να μην γίνει μοιραίος.

Και για να μη γίνει μοιραίος χρειάστηκε να δείξουμε ευθύνη τα κόμματα της αντιπολίτευσης, να βάλουμε πλάτη για να μην βρεθεί η χώρα αντιμέτωπη με την άτακτη χρεοκοπία και να υπάρξει έστω αυτή η κακή συμφωνία” τόνισε.

Η νέα κυβέρνηση σημείωσε πρέπει να προχωρήσει στην υλοποίηση της συμφωνίας, στην αλλαγή όρων των άδικων μέτρω που συμφώνησε η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου και σε αναγκαίες μεταρρυθμίσεις. 

 

 

Διαβάστε επίσης

Γεννηματά: Τυχοδιωκτική και επιζήμια η επιλογή Τσίπρα για πρόωρες εκλογές – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ