Γεννηματά: Τυχοδιωκτική και επιζήμια η επιλογή Τσίπρα για πρόωρες εκλογές – ΒΙΝΤΕΟ

“Η επιλογή του κ. Τσίπρα για πρόωρες εκλογές είναι τυχοδιωκτική και επιζήμια για τη χώρα. Φοβάται τη στιγμή που θα φτάσει στους πολίτες ο λογαριασμός των 14 δις που ο ίδιος υπέγραψε” δήλωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά μετά τη συνάντησή της με τον πρόεδρο της ΝΔ Ευάγγελο Μεϊμαράκη.

“Όλοι εμείς που στηρίξαμε με ευθύνη τις κρίσιμες ώρες τη χώρα δεν πρέπει να ρίξουμε νερό στο μύλο της αβεβαιότητας και της αδράνειας. Είναι φανερό ότι με ευθύνη του κ. Τσίπρα και με τη σταθερή άρνησή του, αυτή η βουλή δεν μπορεί να δώσει νέα κυβέρνηση επομένως οπότε οποιαδήποτε καθυστέρηση μπορεί να έχει καταστροφικές επιπτώσεις για τη χώρα γιατί το Grexit παραμένει στην αυλή μας. Η χώρα πρέπει να κυβερνηθεί με ασφάλεια, με ευθύνη και αποτελεσματικότητα και εμείς εκεί θα επικεντρώσουμε την προσπάθειά μας” τόνισε.

“Η προσπάθειά μας και στα πρόσωπα των ψηφοδελτιών και στις θέσεις και στις προτάσεις έχει στόχο να αναδείξουμε τον τρίτο εναλλακτικό πόλο που μπορεί να αποτελέσει την εγγύηση για θετικές λύσεις” είπε και δήλωσε αισιόδοξη για την πορεία του ΠΑΣΟΚ.

 

 Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1

 

 

Διαβάστε επίσης

Συναντήσεις Μεϊμαράκη με Γεννηματά και Τσίπρα

Συνάντηση Μεϊμαράκη – Λαφαζάνη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ