Γεροβασίλη: Οι εκλογές πρέπει να γίνουν σύντομα – ΒΙΝΤΕΟ

«Οι εκλογές πρέπει να γίνουν σύντομα» ανέφερε η Κυβερνητική Εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη εκτιμώντας ότι θα διεξαχθούν πιθανώς στις 20 Σεπτεμβρίου.

«Η πρότασή μας να γίνουν γρήγορα οι εκλογές, έχει να κάνει με τις ανάγκες της χώρας και όλα όσα έχουμε μπροστά μας προς υλοποίηση, προκειμένου να επανέλθει η σταθερότητα και η κανονικότητα» τόνισε μιλώντας στο MEGA.

Μάλιστα η Όλγα Γεροβασίλη είπε ότι το κεντρικό σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές είναι η φράση «Θα τα καταφέρουμε». «Θα καταφέρουμε να βγάλουμε τη χώρα από το αδιέξοδο, ακόμη και με αυτή τη συμφωνία, με αυτό το μνημόνιο», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση με ποια κόμματα θα συνεργαστεί ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά τις εκλογές, υπογράμμισε:

«Δεν θέλουμε να μείνουμε στην εξουσία, στην κυβέρνηση, πάση θυσία και με όλους τους όρους. Θέλουμε να μείνουμε για να εφαρμόσουμε ένα πρόγραμμα που θα φέρει τη χώρα τελικά στην ανάπτυξη και στην έξοδο από το τεράστιο αδιέξοδο που βρίσκεται σήμερα. Αυτό για να το κάνουμε θα πρέπει να συστρατευθούμε με δυνάμεις που έχουν ίδιο στρατηγικό στόχο».

Αναφορικά με το νέο κόμμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη, η Κυβερνητική Εκπρόσωπος σχολίασε πως πρόκειται για «μία διαφορετική πολιτική άποψη, με διαφορετικό στρατηγικό στόχο, η οποία μέχρι σήμερα δεν μας είχε δημιουργήσει σοβαρά θέματα».

Επίσης επεσήμανε ότι οι εκλογές δεν γίνονται εξαιτίας των βουλευτών που διαφώνησαν στις ψηφοφορίες στη Βουλή λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Δεν θέλαμε να “καθαρίσουμε” κανέναν. Η πρόθεσή μας ήταν να έχουμε μία κυβέρνηση σταθερή».

Ερωτηθείσα για τις σημερινές δηλώσεις της προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου και για την στάση της, η Όλγα Γεροβασίλη είπε:

«Είναι μία ευφυής και ικανή πολιτικός. Πιστεύω ότι αυτές οι κινήσεις είναι μία ακροβασία σε πολύ λεπτά θέματα. Θα έπρεπε ως πολιτικός να συνυπολογίζει και τι προκαλεί μία συγκεκριμένη συμπεριφορά. Ποιον πλήττει τελικώς».

 

Διαβάστε επίσης:

Συνάντηση Κωνσταντοπούλου – Λαφαζάνη αύριο

Επίθεση της Κωνσταντοπούλου στο Μαξίμου

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ