Κανελλοπούλου: Δεν θα είμαι υποψήφια στις επόμενες εκλογές

«Δεν μπορώ να συνεχίσω έτσι, δεν μπορώ να πάρω μέρος σε αυτόν τον αναπόφευκτο κομματικό εμφύλιο που έχει ξεσπάσει», δήλωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μαρία Κανελλοπούλλου.

«Είμαι ανάμεσα σε αυτούς τους ανθρώπους που συνεθλίβησαν ανάμεσα σε κομματικούς στρατούς» ανέφερε, επισημαίνοντας πως το «βουλευτιλίκι» δεν είναι ο μόνος τρόπος άσκησης πολιτικής.

«Eίμαι ενεργός πολίτης εδώ και 40 χρόνια», πρόσθεσε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «στο κόκκινο».

«Η κυβέρνηση και ο Αλέξης Τσίπρας χρειάζεται μια πολύ δυνατή και αποφασιστική ομάδα, βρισκόμαστε μπροστά σε ένα τρίτο μνημόνιο και έχει δίκιο να θέλει να πάει σε εκλογές» σημείωσε.

Βρισκόμαστε μπροστά στην εφαρμογή του τρίτου μνημονίου, η στρατηγική μας έχει υποστεί τεράστια ήττα, υπογράμμισε, λέγοντας πως θα πρέπει «να αφήσουμε χώρο στους νέους ανθρώπους, να μην ανακυκλώνουμε και να αναπαράγουμε τα λάθη τα δικά μας».

«Να τελειώνουμε την ανθρωποφαγία ένθεν και ένθεν» είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας πως τα κομματικά όργανα δεν λειτουργούσαν, ενώ η κοινοβουλευτική ομάδα συνεδρίαζε μόνο σε στενά χρονικά πλαίσια, με αποτέλεσμα να μην μπορούν όλοι και όλες να εκφράσουν την άποψή τους.

Διαβάστε επίσης:

Λαφαζάνης: Δεν ξέρω τίποτα – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ