Παπαδημούλης: Υποχρεωτική η ανάληψη πολιτικών πρωτοβουλιών από τον Τσίπρα – ΒΙΝΤΕΟ

Υποχρεωτική χαρακτήρισε την ανάληψη πολιτικών πρωτοβουλιών από τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο Δημήτρης Παπαδημούλης.

“Έχουν κάνει την επιλογή τους κάποιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να περάσουν από το ρόλο της συμπολίτευσης στο ρόλο της αντιπολίτευσης, να δημιουργήσουν ένα καινούριο κόμμα αντίπαλο προς τον ΣΥΡΙΖΑ με σημαία την επιστροφή στη δραχμή και αυτό καθιστά αναγκαστικές τις πολιτικές πρωτοβουλίες για την κυβέρνηση”, τόνισε στην πρωινή εκπομπή του MEGA ο Αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου.

“Προσωπικά θα προτιμούσα να προχωρήσει η κυβέρνηση και να κάνει δουλειά και να φτάσουμε και πέραν της πρώτης αξιολόγησης. Νομίζω όμως ότι αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι να αποκατασταθεί με παρεμβολή του λαϊκού παράγοντα η πολιτική σταθερότητα, μια συνεκτική κυβερνητική πλειοψηφία γιατί αποτελεί προϋπόθεση για να μπει τα νερό στο αυλάκι.

Θα προτιμούσα αν δεν είχαμε αυτές  τις εξελίξεις από πλευράς Αριστερής Πλατφόρμας, η κυβέρνηση να συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά όσο μπορεί παραπάνω για να έχουμε αποτελέσματα, αλλά τώρα νομίζω ότι καθίσταται υποχρεωτική η ανάληψη πολιτικών πρωτοβουλιών από τον πρωθυπουργό  και μάλιστα γρήγορα”, είπε ο κ. Παπαδημούλης.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Παρασκευόπουλος: Εκλογές το ταχύτερο δυνατό – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ