Η παρουσίαση του κέντρου φιλοξενίας μεταναστών στον Ελαιώνα – ΒΙΝΤΕΟ

Αποτέλεσμα μεγάλης προσπάθειας όλων των ανθρώπων, των συναρμόδιων υπουργείων, φορέων και ανθρωπιστικών οργανώσεων χαρακτήρισε το Ανοιχτό Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων στον Ελαιώνα η υπουργός Μετανάστευσης, Τασία Χριστοδουλοπούλου, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχωρήθηκε στις εγκαταστάσεις.

Η κ. Χριστοδουλοπούλου τόνισε ότι «οι εγκαταστάσεις είναι παράδειγμα και υπόδειγμα και για άλλα τέτοια κέντρα στην Ελλάδα και όπου προσέρχονται μαζικά οι πρόσφυγες, λόγω των εκτάκτων συνθηκών που επικρατούν στις χώρες τους, εξαιτίας του πολέμου.

«Το πρόβλημα των προσφύγων, που καθημερινά έρχονται στην Ελλάδα, είναι ένα μεγάλο και σοβαρό πρόβλημα, το οποίο οφείλουν, όλα τα κόμματα να συνυπολογίσουν, να συζητήσουν και να δώσουν προτάσεις. Και όχι καθημερινά κριτική», δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας για τον συντονισμό του κυβερνητικού έργου Αλέκος Φλαμπουράρης

«Η Ελλάδα απαντάει με ανθρωπισμό και πολιτισμό σε μία Ευρώπη των εμπόρων και όχι των δικαιωμάτων. Μέσα στην κρίση δείχνουμε ακριβώς το πρόσωπο της ευρωπαϊκής, αλλά και της διεθνούς αλληλεγγύης», δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: ΑΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες στα Δωδεκάνησα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ