Η απάντηση του Παρασκευόπουλου στον Μητσοτάκη

Απάντηση στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος ζήτησε την παραίτησή του, δίνει ο υπουργός Δικαιοσύνης, Νίκος Παρασκευόπουλος.

 «Όσοι, όπως ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, θέτουν ζητήματα πολιτικής ευθύνης, απαιτείται να το πράττουν οι ίδιοι με υπευθυνότητα, διαφορετικά υπηρετούν το λαϊκισμό και νομιμοποιούν τον κιτρινισμό. Δυστυχώς, αν και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ., ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποδεικνύεται ότι δεν έχει καν διαβάσει νόμο που θέσπισε προσφάτως η Βουλή. Αν διάβαζε το περιεχόμενό του, θα είχε διαπιστώσει ότι οι απολύσεις που σχετίζονται με το πρόσφατο έγκλημα στην Ύδρα δεν στηρίζονταν σε καινοτομίες, αλλά σε ρυθμίσεις προϋπάρχουσες και επαναλαμβανόμενες», αναφέρει ο υπουργός.

Παράλληλα, ο Νίκος Παρασκευόπουλος σημειώνει: «Φαίνεται ότι κάποιο επιτελείο έχει αποφασίσει στο μέλλον να συσχετίζει όλες τις απολύσεις κρατουμένων, -ιδίως μάλιστα, αν συνδέονται με υποτροπή- με τον πρόσφατο νόμο 4322/2015, αδιαφορώντας για την αλήθεια. Ο κιτρινισμός όμως δεν θα πείσει».

Διαβάστε επίσης:

Την παραίτηση του Παρασκευόπουλου ζητά ο Μητσοτάκης

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ