Μεϊμαράκης: Πολιτικός τυχοδιωκτισμός οι εκλογές για εσωκομματικό πρόβλημα

«Είναι μεγάλος πολιτικός τυχοδιωκτισμός για να λύσεις ένα εσωκομματικό πρόβλημα να προσφύγεις στο λαό», ανέφερε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, τονίζοντας την ανάγκη να σταματήσει από τους υπουργούς η εκλογολογία.

Ο κ. Μεϊμαράκης, σχολιάζοντας στα «Παραπολιτικά FM» τις τοποθετήσεις υπουργών  για το ενδεχόμενο εκλογών υπογράμμισε:

«Άκουσα πολλούς υπουργούς να επαναφέρουν το θέμα των εκλογών. Θα τους πρότεινα να σταματήσουν την εκλογολογία και την αστάθεια».

Μάλιστα χαρακτήρισε «τακτικιστή» τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και πρόσθεσε ότι «θεωρώ πάρα πολύ σοβαρό υπουργοί, όπως ο κ. Σκουρλέτης, να μην τον εμπιστεύονται».

«Σκέφτεται ότι “θα κάνω εκλογΈς, θα είμαι πάλι πρώτος, θα περιορίσω τους “αντάρτες”, θα αλλάξω την Κωνσταντοπούλου, και αν βγουν οι ΑΝΕΛ θα κάνω ξανά κυβέρνηση με τους ΑΝΕΛ, αλλιώς με κάποιον άλλο». Αυτό δικαιολογεί εκλογές;» διερωτήθηκε ο κ. Μειμαράκης.

«Βλέπω ότι είναι μεγάλος πολιτικός τυχοδιωκτισμός για να λύσεις ένα εσωκομματικό πρόβλημα να προσφύγεις στο λαό εις γνώσιν σου ότι θα χρειαστείς και άλλα επώδυνα μέτρα» επεσήμανε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και συνέχισε:

«Πιθανόν και οι εταίροι δεν θα δουν με καλό μάτι ότι μας δίνουν τα χρήματα πάλι και θα πάμε για πέμπτη φορά μέσα σε έναν χρόνο σε εκλογές».

«Θα πρότεινα στους υπουργούς να σταματήσουν την εκλογολογία. Κάνει πολύ κακό και στους ίδιους και δείχνουν πόσο αναξιόπιστος και σε αυτούς έχει καταντήσει ο Τσίπρας», είπε και κάλεσε τον Πρωθυπουργό «το ταχύτερο δυνατό να πάρει τις αποφάσεις του και να τις ανακοινώσει».

Ερωτηθείς αν η Νέα Δημοκρατία θέλει εκλογές, τόνισε: «Γιατί να μην τις θέλει; Τι έχει να χάσει;».

Διαβάστε επίσης:

Σκουρλέτης: Η ανάγκη για πολιτική σταθερότητα επιβάλλει εκλογές

Πετράκος: Δεν θέλουμε να ρίξουμε την κυβέρνηση – ΒΙΝΤΕΟ

Κείμενο 17 βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ: Η ενότητα έχει πληγεί

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ