• Κομμουνιστική Τάση ΣΥΡΙΖΑ: Κάτω τα χέρια από την Κωνσταντοπούλου

  6:30 μμ, Πέμπτη 13 Αυγ 2015 6:30 μμ, Πέμπτη 13 Αυγ 2015

  Την Πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, στηρίζει με ανακοίνωση της η Κομμουνιστική Τάση του ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνοντας ότι δέχεται άθλια επίθεση, ενώ καλεί την Αριστερή Πλατφόρμα να την υπερασπιστεί.

  Αναλυτικά η ανακοίνωση:

  «Η Κομμουνιστική Τάση καταγγέλλει την άθλια επίθεση που δέχεται η συντρόφισσα Ζωή Κωνσταντοπούλου από την συνασπισμένη αστική αντίδραση σε συνεργασία με την προεδρική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Η Αριστερή Πλατφόρμα θα πρέπει να πρωτοστατήσει στην υπεράσπισή της και να την προσκαλέσει να συμμετάσχει ενεργά στην ίδρυση του νέου αριστερού φορέα που κυοφορείται αυτές τις μέρες.

  Κάτω τα χέρια από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου!

  Η αστική, μνημονιακή αντίδραση τη χτυπά μανιασμένα - Όλη η Αριστερά του «Όχι» να την υπερασπίσει.

  Η πολύμηνη επίθεση σύσσωμης της αστικής αντίδρασης με τη συνεργασία της δεξιάς προεδρικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ενάντια στη Ζωή Κωνσταντοπούλου κλιμακώνεται τις τελευταίες ώρες. Καναλάρχες, εκδότες, αστοί πολιτικοί και νεομνημονιακοί της «ομάδας Τσίπρα» επιτίθενται μανιασμένα ενάντια στην πρόεδρο της Βουλής με σκοπό να την εξοντώσουν πολιτικά και να υπονομεύσουν τη σημαντική απήχηση που έχει η μαχητική αντιμνημονιακή της στάση στο λαό.

  Η επιδίωξη των εταίρων του μαύρου, «αντι-Κωνσταντοπούλου» μετώπου, τις τελευταίες ώρες είναι διπλή. Θέλουν να στρέψουν το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης από το περιεχόμενο του νέου, σκληρού Μνημονίου σε κάποια υποτιθέμενα «πολιτικά καμώματα της Ζωής» και ταυτόχρονα, επιχειρούν να εμφανίσουν εκείνη σαν υπεύθυνη για την προκλητικά εθελόδουλη και αντιδημοκρατική, συνοπτική κοινοβουλευτική διαδικασία συζήτησης και ψήφισης μέσα σε λίγες ώρες, ενός πολυσέλιδου νομικού εκτρώματος σε βάρος των ζωτικών συμφερόντων του εργαζόμενου λαού.

  Η Κομμουνιστική Τάση καταγγέλλει αυτή την άθλια και θρασύδειλη επίθεση. Δηλώνει ότι υπερασπίζει και στηρίζει αμέριστα τη συντρόφισσα Ζωή Κωνσταντοπούλου. Η συντρόφισσα Ζωή ουδέποτε έχει δηλώσει κομμουνίστρια. Συνεπώς είναι δεδομένο ότι η αλληλεγγύη μας προς εκείνη δεν πηγάζει από μια ιδεολογικοπολιτική συμφωνία. Οφείλεται στο γεγονός ότι σήμερα βρίσκεται στο στόχαστρο της συνασπισμένης αστικής αντίδρασης, εξαιτίας της μαχητικής αντιμνημονιακής και αριστερής πολιτικής της στάσης. Γι’ αυτό θεωρούμε ότι κάθε αριστερή συλλογικότητα πρέπει να σταθεί αποφασιστικά δίπλα στη Ζωή Κωνσταντοπούλου και να την υπερασπίσει στη μανιασμένη επίθεση που δέχεται.

  Ιδιαίτερα η ηγεσία της Αριστερής Πλατφόρμας - που επίσης βρίσκεται στο στόχαστρο της αστικής αντίδρασης στο πλαίσιο μιας υστερικής προπαγάνδας για υποτιθέμενες «συνομωσίες της δραχμής» - πρέπει άμεσα να πρωτοστατήσει στη δημιουργία μιας πολιτικής «ασπίδας» υπεράσπισης της Ζωής Κωνσταντοπούλου από τις επιθέσεις. Αυτό θα πρέπει να συνοδευτεί απαραίτητα από μια σαφή πολιτική πρόσκληση να ηγηθεί και η ίδια στην ίδρυση του νέου αριστερού φορέα που κυοφορείται αυτές τις ώρες σαν απάντηση στον αστικό, μνημονιακό εκφυλισμό της ηγετικής πλειοψηφίας του ΣΥΡΙΖΑ».

  Διαβάστε επίσης:

  Πετράκος: Αντισυνταγματικές οι διατάξεις – ΒΙΝΤΕΟ

  Κωνσταντοπούλου: Να αποσυρθούν οι τροπολογίες – ΒΙΝΤΕΟ

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα