Φίλης: Η τοποθέτηση της Προέδρου της Βουλής γεννά μεγάλα θεσμικά προβλήματα – ΒΙΝΤΕΟ

«Δεν θα παρασυρθώ από τον πειρασμό…» είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης, αναφερόμενος στα όσα είπε νωρίτερα η Ζωή Κωνσταντοπούλου περί στοχοποίησής της από την κυβέρνηση.

«Η Πρόεδρος της Βουλής κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι την στοχοποιεί, αυτό γεννά μεγάλα θεσμικά προβλήματα» συμπλήρωσε ο κ. Φίλης και συνέχισε: «Δεν μπορεί να υπάρξει Πρόεδρος της Βουλής που να θεωρεί ότι τον έχει στοχοποιήσει η κυβέρνηση, παρότι τον έχει προτείνει ο πρωθυπουργός και έχει ψηφιστεί από το κυβερνητικό κόμμα. Είναι ένα θέμα το οποίο θα μας απασχολήσει όλους».

«Δεν μπορούμε να εκπροσωπούμε κάποιο, το οποίο συνεχώς αμφισβητούμε και το οποίο θεωρούμε ότι είναι υπεύθυνο για προσωπική και πολιτική στοχοποίηση. Ελπίζω σε αυτό το θέμα να δώσει μια απάντηση κάποτε η κυρία Πρόεδρος» είπε.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε την ανάγκη να ολοκληρωθεί η κατεπείγουσα διαδικασία σήμερα: «Πρέπει να ολοκληρωθεί σήμερα, αύριο υπάρχει Eurogroup, πρέπει να τηρηθεί η στάση της ελληνικής πλευράς. Πρέπει να σκεφτούμε πολύ σοβαρά πως μπορεί να ολοκληρωθεί απόψε η διαδικασία της Ολομέλειας»

Δείτε το βίντεο:

 

Διαβάστε επίσης:

Βολές Κωνσταντοπούλου κατά Τσακαλώτου – “Με στοχοποιεί η κυβέρνηση” – ΒΙΝΤΕΟ

Κόντρα Φίλη – Κωνσταντοπούλου στη Διάσκεψη – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ