Αυγενάκης: Πρωθυπουργός και κυβέρνηση έχουν μείνει στα λόγια

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, βουλευτής Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρης Αυγενάκης, αναφορικά με τη σημερινή επίσκεψη του Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα στο Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, δήλωσε:

«Δυστυχώς ο Πρωθυπουργός και η Κυβέρνηση έχουν μείνει στα λόγια, τις εξαγγελίες και τις βαρύγδουπες δηλώσεις.

Ο Πρωθυπουργός από τη σημερινή του επίσκεψη στο Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, υποσχέθηκε «νέα» έργα υποδομής στη χώρα. Είναι αυτά που η προηγούμενη Κυβέρνηση δρομολόγησε και ο ΣΥΡΙΖΑ πάγωσε όταν ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας.

Καμία κουβέντα για νέα έργα, καμία κουβέντα για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα έργα σε όλη την Ελλάδα, καμία κουβέντα για τα αεροδρόμια που παραπαίουν, καμία κουβέντα για τις καθυστερήσεις των έργων και την έλλειψη χρηματοδότησης σε έργα που πρέπει να κλείσουν μέχρι το 2015.

Όσον αφορά στην τιμολόγηση των διοδίων ο Υπουργός οφείλει να μας ενημερώσει για τα «ψιλά γράμματα» αυτών που συμφωνεί, διότι η μείωση των διοδίων δεν γίνεται αναίμακτα.

Δυστυχώς επτά μήνες τώρα το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων παράγει μηδενικό έργο!

Στον αντίποδα ο Πρωθυπουργός και οι αρμόδιοι Υπουργοί αρκούνται σε ευχάριστες δηλώσεις και συνεντεύξεις.

Η εποχή των βαρύγδουπων δηλώσεων, εκ του ασφαλούς, έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί και η Κυβέρνηση οφείλει επιτέλους να ασχοληθεί με τα σοβαρά προβλήματα που η δική της διακυβέρνηση προκάλεσε στον τόπο, σε όλους τους τομείς».

Διαβάστε επίσης:

Τσίπρας: Θα διαψεύσουμε τις Κασσάνδρες και θα πετύχουμε την ανοικοδόμηση της χώρας – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ