Συνάντηση του Προκόπη Παυλόπουλου με τον Ιωάννη Βαρβιτσιώτη – ΒΙΝΤΕΟ

Τον πρώην αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργό Ιωάννη Βαρβιτσιώτη, δέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Υποδεχόμενος τον κ Βαρβιτσιώτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επισήμανε:

«Θέλω να σας ευχαριστήσω θερμώς κύριε πρόεδρε, για το γεγονός ότι με τιμάτε χρόνια ολόκληρα με τη φιλία σας. Αλλά σήμερα έχω ανάγκη πολύ περισσότερο την πολύπλευρη και πολύ μεγάλη πείρα που έχετε. Αυτές τις κρίσιμες ώρες μου είναι πολύτιμη. Γιατί οι συμβουλές σας μπορεί να είναι καθοριστικές».

Απαντώντας στο Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο πρώην υπουργός ανέφερε: «Κύριε Πρόεδρε, εγώ θεώρησα υποχρέωσή μου να έρθω να σας δω, όχι μόνο λόγω της παλιάς μας φιλίας, αλλά διότι η θέση σας τώρα είναι μια θέση πολύ κρίσιμη. Και οι αποφάσεις που εσείς θα πάρετε, μπορεί να επηρεάσουν μέσα στα πλαίσια του Συντάγματος την πορεία του τόπου. Έτσι λοιπόν, θα σας εκφράσω, θα σας διατυπώσω τις απόψεις μου, απόψεις ενός ανθρώπου που 48 χρόνια ήταν στην πολιτική. Οι οποίες εν πάση περιπτώσει νομίζω ότι δεν πρόκειται να συμβάλλω στη λήψη των αποφάσεων, γιατί και εσείς έχετε ικανότητα και μόρφωση και πείρα, στο να μπορείτε να αντιμετωπίσετε. Απλώς θα ακούσετε και μια άλλη άποψη, εάν είναι άλλη». 

 

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ