“Η συνέντευξη Λαφαζάνη φέρνει πιο κοντά τη διάσπαση”

«Η συνέντευξη Λαφαζάνη στο Real.gr φέρνει πιο κοντά τη διάσπαση» δηλώνει στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, που απηχεί τις προθέσεις του πρωθυπουργού.

Στο Μέγαρο Μαξίμου υπήρξε ιδιαίτερη ενόχληση από όσα δήλωσε ο επικεφαλής της Αριστερής Πλατφόρμας και κυρίως για τρία σημεία:

Πρώτον, γιατί κάλεσε όλους τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να καταψηφίσουν το Μνημόνιο, δείχνοντας πως και κατ’ αυτόν τον τρόπο αμφισβητεί ευθέως την κυβέρνηση.

Δεύτερον, γιατί άφησε ευθέως να εννοηθεί πως οι βουλευτές της Αριστερής Πλατφόρμας εφόσον η κυβέρνηση αρχίσει να υλοποιεί το Μνημόνιο δεν θα συνεχίσουν να δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στο Μέγαρο Μαξίμου.

Και τρίτον, επειδή ευθέως αμφισβήτησε τον Αλέξη Τσίπρα, χαρακτηρίζοντας «πλαστό» το δίλημμα «μνημονιακή συμφωνία ή υποχρεωτική εγκατάλειψη της διακυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ», ενώ τόνισε με νόημα πως το πλαστό αυτό δίλημμα «το θέτουν εκβιαστικά οι νεοαποικιοκράτες πιστωτές μας».

Χθες, η Iskra, συνέχισε τις επιθέσεις της κατά της κυβέρνησης, σημειώνοντας σε κύριο άρθρο της: «Ταμείο εκποιεί την Ελλάδα και ο λαός πληρώνει τις τράπεζες – Η κυβέρνηση πανηγυρίζει την επιτάχυνση της μνημονιακής θηλιάς στη χώρα».

Διαβάστε επίσης:

Iskra: Ταμείο εκποιεί την Ελλάδα και ο λαός πληρώνει τις τράπεζες

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ