Ο Μεϊμαράκης στον Τσίπρα: Ο παλιός είναι… αλλιώς – ΒΙΝΤΕΟ

“Γι’ αυτό μας ρίξατε. Για να μην αισθανθούν οι Έλληνες τα οφέλη των θυσιών που έγιναν το 2013 και το 2014 και η κυβέρνηση να μην ολοκληρώσει τη θητεία της μέχρι το 2016 όπου θα ξανακέρδιζε” σημείωσε ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης απευθυνόμενος στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή για το δεύτερο πακέτο με τα προαπαιτούμενα μέτρα.

“Οδηγήσατε τη χώρα σε εκλογές και κατά τη γνώμη μου βιαστήκατε” πρόσθεσε, κατηγορώντας στη συνέχεια τον Πρωθυπουργό ότι όχι απλώς βιάστηκε αλλά ήρθε και απροετοίμαστος.

“Οι εταίροι ούτε τυράκι δεν έδωσαν στην τότε κυβέρνηση. Μην τυχόν και το αποτέλεσμα των εκλογών δεν ήταν πολύ υπέρ σας. Γι’ αυτό και σας είπα ότι είχατε πολύ καλή μεταχείριση συγκριτικά με τη δική μας το τελευταίο εξάμηνο του 2014” ανέφερε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

“Είναι ευτύχημα ότι είστε νέος και μπράβο σας και χαίρομαι ιδιαίτερα και το εκτιμώ αυτό αλλά να σας πω ότι ο παλιός είναι και λίγο αλλιώς μερικές φορές. Ταυτόχρονα να σας πω ότι χρειάζεται να παίρνετε και καμιά συμβουλή από τους παλαιότερους οι οποίοι έχουν ψηθεί στο αμόνι των διαπραγματεύσεων” συνέχισε.

Δείτε το βίντεο

 

 

Διαβάστε επίσης

Τσίπρας: Κανένας άνεργος και κανένας μεροκαματιάρης δεν πρόκειται να χάσει το σπίτι του – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ