Τσακαλώτος: Μην επενδύετε στο διχασμό του ΣΥΡΙΖΑ γιατί θα διαψευστείτε – ΒΙΝΤΕΟ

«Η διαπραγματευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ήταν πάνα ενιαία. Πάντα πράτταμε συλλογικά και οι δυσκολίες που είχαμε δεν είχαν σχέση με το ποιος ήταν υπουργός Οικονομικών, και ποιος ήταν ο συντονιστής της διαπραγματευτικής ομάδας», τόνισε ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώγος, από το βήμα της βουλής, και πρόσθεσε «μην επενδύετε στο διαχωρισμό και το διχασμό του ΣΥΡΙΖΑ γιατί πολύ σύντομα θα διαψευστείτε».

Παράλληλα, ο κ. Τσακαλώτος, υπογράμμισε ότι και το κόμματα της αντιπολίτευσης έχουν ευθύνη για το bank run στις τράπεζες καθώς συνεχώς ανέφεραν ότι θα βγει η χώρα από την Ευρωζώνη. 

Ο υπουργός Οικονομικών, αναφερόμενος, στις τράπεζες σημείωσε ότι η ευρωπαϊκή οδηγία για τις τράπεζες περιλαμβάνει την εγγύηση των καταθέσεων έως 100.000 ευρώ και την τραπεζική εποπτεία και συμπλήρωσε ότι η ευρωπαϊκή οδηγία βοηθάει τη λειτουργία του χρηματοπιστωτικού συστήματος και ενισχύει την εμπιστοσύνη των καταθετών.  

Ο κ. Τσακαλώτος, παράλληλα, επισήμανε ότι μέχρι την 1η Ιανουαρίου του 2016 η κυβέρνηση θα έχει φέρει συνολική λύση για τα κόκκινα δάνεια, στην οποία θα περιλαμβάνεται και η προστασία της πρώτης κατοικίας. 

 

Δείτε το βίντεο 

 

Διαβάστε επίσης:

Λοβέρδος: Ανακαλέστε για τον Χρυσοχοΐδη – Κωνσταντοπούλου: Όνειδος ότι δεν διάβασε το μνημόνιο – ΒΙΝΤΕΟ

Κατέβηκε η Κωνσταντοπούλου από την έδρα – Προεδρεύει ο Μητρόπουλος – ΒΙΝΤΕΟ 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ