Σκουρλέτης: Ήρθαμε σε επαφή με τα αποτελέσματα μιας 5χρονης βάρβαρης πολιτικής – ΒΙΝΤΕΟ

«Μέσα σε αυτούς τους έξι μήνες μας δόθηκε η δυνατότητα να έρθουμε σε επαφή με τα αποτελέσματα μιας πεντάχρονης βάρβαρης αντικοινωνικής πολιτικής», ανέφερε ο πρώην υπουργός Εργασίας, Πάνος Σκουρλέτης, κατά την τελετή παράδοσης – παραλαβής στο υπουργείο.

«Είδαμε πώς μεταφράζεται το να είναι η χώρα πρωταθλήτρια της ανεργίας», πρόσθεσε.

«Καλούμαστε μια δύσκολη συμφωνία να την εφαρμόσουμε με τέτοιο τρόπο, ώστε να περιορίσουμε, όσο είναι δυνατόν, τις αρνητικές επιπτώσεις της», συμπλήρωσε ο Πάνος Σκουρλέτης κατά την τελετή παράδοσης – παραλαβής στο υπουργείο Εργασίας.

Σχετικά με την επαναφορά του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ ο κ. Σκουρλέτης επεσήμανε: «Πρέπει να δούμε κάτω από τις νέες συνθήκες πώς αυτός ο στόχος θα παραμείνει ζωντανός».

Κάνοντας έναν σύντομο απολογισμό του έργου του στο υπουργείο, ο κ. Σκουρλέτης υπενθύμισε την ψήφιση του νόμου για την ανθρωπιστική κρίση, πρόσθεσε ότι υπήρξαν αποτελέσματα στον τομέα της αδήλωτης εργασίας και πως το ΣΕΠΕ ξαναβρήκε τον βηματισμό του.

Ο Γιώργος Κατρούγκαλος παρέλαβε και τυπικά το υπουργείο Εργασίας από τον Πάνο Σκουρλέτη, στη διάρκεια τελετής παράδοσης – παραλαβής, ενώ αργότερα θα γίνει η τελετή παράδοσης – παραλαβής στο κτίριο της Βασιλίσσης  Σοφίας, του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, όπου ο κ. Κατρούγκαλος θα παραδώσει στον νέο αναπληρωτή υπουργό, Χριστόφορο Βερναρδάκη.

Διαβάστε επίσης:

Παπαδημούλης: Αν “πέσει” η κυβέρνηση Τσίπρα, “πέφτει” η χώρα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ