Μιχελογιαννάκης: Γιατί ψήφισα “Ναι” στη συμφωνία – Τι είπαμε στην ΚΟ – ΒΙΝΤΕΟ

«Δεν μπορούσαν να σηκώσουν οι ώμοι μου το βάρος να ρίξω την αριστερά», είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχελογιαννάκης μετά την ψηφοφορία στη Βουλή.

Τους λόγους για τους οποίους υπερψήφισε τη συμφωνία, ανέλυσε το πρωί στην εκπομπή του ΑΝΤ1:

«Έφτασε η ώρα να πούμε αλήθειες και για να πω αλήθειες. Κάναμε μια κοινοβουλευτική ομάδα. Εδώ και 10 μέρες, είχα μπει σε μία διαδικασία. Είχα βάλει από τη μία μεριά ένα επαχθέστατο μνημόνιο και από την άλλη, αν δεν ψηφιστεί, έχουμε έξοδο, δηλαδή δραχμή», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που καπνίζει. Δεν βγήκα από την αίθουσα ούτε ένα δευτερόλεπτο. Ρουφούσα τις κουβέντες και τις ζύγιζα μέσα μου. Δεν είμαστε έτοιμοι για το θέμα της εξόδου».

«Ακούστηκε από βουλευτές να ακολουθήσουμε την πρόταση Σόιμπλε. Ακούστηκαν τα επιχειρήματα και της Εθνικοποίησης της Τράπεζας της Ελλάδος. Τι θα γίνει με το ισοζύγιο των πληρωμών. Τι θα γίνει στο θέμα του δημόσιου χρέους. Βάλαμε όλα τα ζητήματα. Είδαμε ότι είμαστε σε μια κατάσταση μέσα, που ο εναλλακτικός δρόμος ήταν στον αέρα. Ψήφισα βάζοντας μέσα το συμφέρον μιας κοινωνίας που με έχει βγάλει τρεις φορές πρώτο», πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Διαβάστε επίσης:

Υπερψηφίστηκε η συμφωνία.Τα ονόματα και το παρασκήνιο των “ΟΧΙ” στον ΣΥΡΙΖΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι έκανε ο Κακλαμάνης όσο μιλούσε ο Μεϊμαράκης – ΒΙΝΤΕΟ

Το Eurogroup αποφασίζει για τη χρηματοδότηση – «γέφυρα»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ