Κόντρα Βούτση- Μητσοτάκη- ΒΙΝΤΕΟ

Μια λεκτική αντιπαράθεση είχαν ο υπουργός Εσωτερικών, Νίκος Βούτσης με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Είναι προφανές ότι η συγκεκριμένη συζήτηση δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως κολυμβήθρα του Σιλωάμ για πολιτικές άκρως επώδυνες που υπήρχαν και χρησιμοποιήθηκαν απέναντι στον ελληνικό λαό» δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών , Νίκος Βούτσης και συνέχισε λέγοντας πως «η πολιτεία σας κύριε Μητσοτάκη πάντοτε σε αγαστή συνεργασία χαρακτηριζόταν από απολύσεις, διαθεσιμότητες, από επιλογές εκτός του νόμου Ραγκούση, από οργανογράμματα τα οποία έγιναν για όλα τα υπουργεία και τα οποία δεν έχουν σχέση με ανασυγκρότηση και μεταρρύθμιση δημόσιας διοίκησης,δεν υπάρχει ίχνος μεταρρυθμιστικού έργου που έμεινε στη δημόσια διοίκηση».

Από την πλευρά του ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε απαντώντας στον κ. Βούτση πως «εγώ σας παρέδωσα έτοιμο νομοσχέδιο για την αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων και από το δικό σας υπουργείο δεν υπήρχε ούτε μια νομοθετική πρωτοβουλία και αν έχετε ανάγκη να πείτε κάτι, να μας εξηγήσετε γιατί ο Πρωθυπουργός  δεν είναι εδώ για να μιλήσει για το μείζον εθνικό διακύβευμα σωτηρίας  της χώρας».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Κυριάκος Μητσοτάκης: Εμείς θα ψηφίσουμε τα μέτρα – ΒΙΝΤΕΟ

Βούτσης: Να ολοκληρωθεί τα μεσάνυχτα η συζήτηση – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ