Σταϊκούρας: Η ΝΔ δεν δίνει λευκή επιταγή – Οι αιχμές στον Βαρουφάκη – ΒΙΝΤΕΟ

Βέλη στον πρώην υπουργό Οικονομικών αλλά και στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Σταϊκούρας, στην τοποθέτησή του από το βήμα της Βουλής.

«Η χώρα πήρε μια ανάσα. Επιβάλλεται η φυγή προς τα εμπρός ως η βέλτιστη στρατηγική για τη χώρα. Η συμμετοχή της χώρας στο σκληρό πυρήνα της Ευρώπης, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να τεθεί υπό αμφισβήτηση», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Σταϊκούρας και στη συνέχεια «φωτογράφισε» τον κ. Βαρουφάκη:

«Οι χώρες, οι λαοί, δεν προχωρούν με τσιτάτα, με αυτοσχεδιασμούς και με ναρκισσιστικές συνεντεύξεις για λίγα λεπτά δημοσιότητας».

«Στην παρούσα κρίσιμη φάση, ευτυχώς που την τελευταία στιγμή, η ηγεσία της κυβέρνησης με την καθοριστική στήριξη της αντιπολίτευσης, κράτησε τη χώρα και δεν την έσπρωξε στο κενό», είπε ακόμα ο κ. Σταϊκούρας και συνέχισε:

«Να αναζητήσουμε τον βέλτιστο οδικό χάρτη για έξοδο από την κρίση μαζί με τους δανειστές και τους εταίρους μας».

«Η Νέα Δημοκρατία, στηρίζει τη διαμόρφωση μιας επώδυνης συμφωνίας, αφού αυτή διασφαλίζει, την παραμονή της χώρας στον πυρήνα της Ευρώπης, αλλά δεν δίνει λευκή επιταγή στην κυβέρνηση. Το περιεχόμενο της συμφωνίας, όπως αυτό θα διαμορφωθεί τις επόμενες εβδομάδες, διαρκώς θα το αξιολογούμε», είπε ακόμα.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Η Κωνσταντοπούλου άναψε φωτιές στη Βουλή: Να μην αποδεχθούμε τους εκβιασμούς – ΒΙΝΤΕΟ

Ποιες πράξεις γίνονται στα γκισέ των τραπεζών

To άγχος των διακοπών- Τι είναι και πότε παρουσιάζεται;

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ