Κοντονής: Να αποφευχθεί η πτώση της κυβέρνησης της Αριστεράς από οικείες δυνάμεις

«Η κυβέρνηση της Αριστεράς πρέπει να συνεχίσει το έργο της και να αποφευχθεί η πτώση της από οικείες δυνάμεις», δήλωσε μιλώντας στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής και πρόσθεσε ότι «τα σχέδια της ολιγαρχίας και των πολιτικών της εκπροσώπων για την αριστερή παρένθεση πρέπει να ακυρωθούν».

Για τις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με τους εταίρους, ο κ. Κοντονής επισήμανε ότι «η Αριστερά δεν έχει ανάγκη από ηρωικές ήττες, αλλά από νίκες, ακόμη και αν συνδυάζονται με επιμέρους τακτικές υποχωρήσεις».

Σε ό,τι αφορά το δημοψήφισμα και το μήνυμα που έστειλε ο ελληνικός λαός μέσα από την κάλπη ο υφυπουργός δήλωσε ότι «ο ελληνικός λαός με βάση το μεγαλειώδες αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος την προηγούμενη Κυριακή έστειλε ένα σαφές μήνυμα, η κυβέρνηση της Αριστεράς να δώσει τη μάχη της επαναδιαπραγμάτευσης, με στόχο να επιτευχθούν καλύτεροι όροι στην υπό διαμόρφωση συμφωνία και να παραμείνει η χώρα στο ευρώ, κάτι που πέτυχε».

«Όλα αυτά επετεύχθησαν παρά τα απαράδεκτα σχέδια που εκπορεύονταν από ακραίους συντηρητικούς κύκλους της Ευρώπης που είχαν στόχο η χώρα να βρεθεί εκτός ευρωζώνης», ανέφερε ο κ. Κοντονής, τόνισε «τη δυσκολία που αποπνέει η συμφωνία» και κατέληξε λέγοντας ότι «χρέος τώρα της κυβέρνησης είναι να ανακουφίσει τους φτωχούς, τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους μικρομεσαίους, εφαρμόζοντας το πρόγραμμά της για την πάταξη της διαφθοράς, της διαπλοκής και τη δίκαιη κατανομή των φορολογικών βαρών».

 

Διαβάστε επίσης:

Μιχελογιαννάκης: Ψηφίζω ΟΧΙ

Μαξίμου: Την Πέμπτη η ψήφιση του πολυνομοσχεδίου και ανασχηματισμός

“Όχι” θα ψηφίσει η Ελένη Σωτηρίου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ