Θεοδωράκης: Δεν μετέχουμε σε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΒΙΝΤΕΟ

“Μου προκαλεί έκπληξη οτι ακόμα κι αυτή την κρίσιμη στιγμή για τη χώρα, το παλιό πολιτικό σύστημα και συμπεριλαμβάνω όλα τα παλιά κόμματα, από τον ΣΥΡΙΖΑ μέχρι την ΝΔ, αμφιταλαντεύεται ανάμεσα στο κομματικό συμφέρον και το εθνικό συμφέρον” δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.

“Για το Ποτάμι δεν υπάρχει δίλημμα, στηρίζουμε τον Πρωθυπουργό και θα ψηφίσουμε αυτά που έχει υποσχεθεί στους σύμμαχους μας” σημείωσε ο κ. Θεοδωράκης. Επανέλαβε ωστόσο οτι “για το Ποτάμι είναι ξεκάθαρο, δεν μετέχουμε σε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ” 

«Δεν μπορεί ο Πρωθυπουργός της χώρας να κάνει μια συμφωνία και κάποιοι να την υποσκάπτουν στο εσωτερικό είτε της χώρας, είτε του κόμματος. Δεν μπορεί.» τόνισε ο κ. Θεοδωράκης.

«Θα πρέπει να αντιληφθούν, οι βουλευτές όλων των κομμάτων ότι ο ρόλος του βουλευτή είναι γεμάτος με ευθύνες. Τιμώ τους βουλευτές που διαφωνούν και αποχωρούν, είναι δικαίωμα τους. Αλλά αυτούς που θέλουν και τον σκύλο χορτάτο και την πίτα ολόκληρη, θεωρώ ότι δε βοηθούν την εθνική μας προσπάθεια.” σημείωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Δείτε το βίντεο από το Μega:

Διαβάστε επίσης:

Φλαμπουράρης: Να συναισθανθούμε τους κινδύνους που διατρέχει η χώρα μας

Γεωργιάδης: Ευκαιρία για τον Τσίπρα να γίνει εθνικός ηγέτης – ΒΙΝΤΕΟ

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ