Παπαδημούλης: Καλούμαστε να διαλέξουμε μια ασύντακτη χρεοκοπία ή μια οδυνηρή συμφωνία

“Τα πράγματα είναι δύσκολα, καλούμαστε να διαλέξουμε ανάμεσα σε μια ασύντακτη χρεοκοπία και σε μια οδυνηρή συμφωνία. Πρέπει όλοι να στηρίξουμε τη μάχη που δίνουν ο κ. Τσακαλώτος και ο κ. Τσίπρας.” επεσήμανε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης μιλώντας στον Real fm 97,8 και την εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα και της Αγγελικής Λάζου. “Ούτε τους δανειστές μας δεν τους συμφέρει μια “μη συμφωνία”, μια οριστική ρήξη” τόνισε ο κ. Παπαδημούλης.

“Η επίκληση της εμπιστοσύνης, αυτή τη στιγμή, που έχει κατατεθεί πρόταση την οποία οι θεσμοί θεώρησαν αποδεκτή είναι πρόσχημα που υπηρετεί πολιτικές σκοπιμότητες” πρόσθεσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

“Θα υπάρξει άνετη πλειοψηφία στην ψηφοφορία για τα μέτρα, από τη στιγμή που εξασφαλίστηκαν 251 “ναι”” εκτίμησε ο κ. Παπαδημούλης. “Το ζητούμενο για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι πώς θα αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα και εκεί νομίζω οτι θα πρέπει να περιμένουμε πρωτοβουλίες από τον Πρωθυπουργό. Και ανασύνθεση της κυβέρνησης και συλλογική συζήτηση στα όργανα του κόμματος.”

Σημείωσε ακόμα οτι “η ακύρωση της Συνόδου των 28 αδυνατίζει το σενάριο του Grexit”.

Διαβάσε επίσης: 

Wall Street Journal: Κυνήγι… ανεμόμυλων η συμφωνία στο Eurogroup

Παπαδημούλης: Η συνοχή του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης θα κρίνουν πολλά

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ