Ο Κουίκ για την Bild: Δεν θα μπούμε στη λογική της προβοκάτσιας

Απάντηση στο δημοσίευμα της Bild, σύμφωνα με το οποίο «οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ενδέχεται να φύγουν από την κυβέρνηση και τη θέση τους να πάρει το φιλοευρωπαϊκό Ποτάμι ή να γίνει μια μεγάλη κυβερνητική συμμαχία», δίνει ο υφυπουργός Επικρατείας, Τέρενς Κουίκ.

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες σε τέτοιες στιγμές εθνικής υπευθυνότητας δεν θα μπούμε στη λογική της προβοκάτσιας», ανέφερε ο κ. Κουίκ και πρόσθεσε:

«Η σημερινή συνεργασία του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ήταν απόλυτα δομημένη, όπως κάθε φορά, στη βάση της εξαιρετικής κυβερνητικής συνεργασίας μας».

«Σας παραπέμπω, επίσης και στις δηλώσεις του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κατά την έξοδό του το πρωί από το Μέγαρο Μαξίμου. Τώρα είναι και πάλι εδώ, συμμετέχοντας στη συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έχουμε δηλώσει επανειλημμένα ότι η επερχόμενη συμφωνία είναι μονόδρομος και δουλεύουμε ως κυβερνητικός εταίρος με απόλυτη συνέπεια μέσα στο πλαίσιο του κοινού ανακοινωθέντος των πέντε πολιτικών αρχηγών», σημείωσε ο κ. Κουίκ.

 

Διαβάστε επίσης:

Διαψεύδει το Ποτάμι δημοσίευμα της Bild

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ