Το μήνυμα Μεϊμαράκη στον Τσίπρα μέσω Παυλόπουλου: Τον κατανοώ αλλά… – ΒΙΝΤΕΟ

O προσωρινός πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελος Μεϊμαράκης επισκέφθηκε το Προεδρικό Μέγαρο για να συνομιλήσει με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.

“Ζήτησα να ενημερωθώ από εσάς  θεσμικά και να επαναλάβω την πρόθεση της Νέας Δημοκρατίας, ότι θέλουμε μια συμφωνία με τα γενικά χαρακτηριστικά που την έχουμε περιγράψει. Μου κάνει εντύπωση, γιατί ο Πρωθυπουργός επέλεξε την κατά μόνας ενημέρωση η οποία δεν υπηρετεί κανέναν θεσμικό σκοπό, κατανοώ βέβαια και τις δύσκολες ώρες που περνά. Ήθελα να εκπέμψω ένα μήνυμα και στους εταίρους μας. Ότι δεν μπορεί να είναι τόσο σκληροί. Πάνω από 80%-85% του ελληνικού λαού, θέλουν την παραμονή της χώρας στο ευρώ. Είμαστε έτοιμοι να επαναλάβουμε, ότι ο Πρωθυπουργός, διαπραγματευόμενος, πρέπει να πει το μεγάλο “Ναι” για την παραμονή στην Ευρώπη. Εμείς πιστεύουμε ότι στη Βουλή, η συμφωνία θα έχει μια μεγάλη ανταπόκριση, έστω και αν κάποιοι συνάδελφοι έχουν αντίθετη άποψη” σχολίασε μεταξύ άλλων ο κ. Μεϊμαράκης. 

“Συγχαρητήρια για την ανάληψη των καθηκόντων σας. Αυτή την κρίσιμη ώρα, είστε στο τιμόνι της ΝΔ και είναι σημαντικό, ότι ετούτη την ώρα, έστω και μεταβατικά είστε εκεί. Η σύσκεψη και τα συμπεράσματά της, έπαιξαν έναν πολύ σημαντικό ρόλο, ρόλο που αναγνώρισε και ο Πρωθυπουργός. Σταθήκαμε ενωμένοι για να πούμε ότι δεν υπάρχει ούτε σκέψη ρήξης. Είμαι απόλυτα βέβαιος πως η παράταξη της ΝΔ ήταν που θεμελίωσε και δρομολόγησε την πορεία της χώρας στην Ευρώπη. Μία πορεία η οποία είναι μονόδρομος” απάντησε ο κ. Παυλόπουλος. 

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

 

Δείτε επίσης:

Ο Μεϊμαράκης στο Προεδρικό Μέγαρο – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ