Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Μεϊμαράκης

Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης θα έχει στις 10:30 το πρωί την πρώτη του κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας από την στιγμή που ανέλαβε τα νέα του καθήκοντα.

Ο πρόεδρος της ΝΔ αναμένεται να στείλει μήνυμα προς το Μαξίμου, όπου χθες υπήρξε η πρώτη αντιπαράθεση με τον πρωθυπουργό. «Επικοινώνησα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Τον ενημέρωσα και για τις ευθύνες όλων. Και του τόνισα, μη διανοηθεί ο κ. Τσίπρας να προχωρήσει σε έξοδο από το ευρώ, χωρίς νομιμοποίηση», τόνισε χαρακτηριστικά κατά την ομιλία στην Κ.Ο της ΝΔ.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζήτησε προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή, προκειμένου να ενημερωθεί ο ελληνικός λαός για τις προτάσεις που θα καταθέσει σους δανειστές η κυβέρνηση για την άρση του αδιεξόδου και την παραμονή της χώρας στην ευρωζώνη.

Στη ΝΔ έχει προκαλέσει αρνητική εντύπωση το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός δεν έκανε πράξη τα όσα συμφωνήθηκαν στην σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, καθώς είχε δεσμευτεί για συμφωνία μέσα σε 48ώρες.

Συνεργάτες του Ευ. Μειμαράκη υποστηρίζουν πως ο Αλέξης Τσίπρας άφησε και πάλι πολύτιμο χρόνο να χαθεί, ενώ οι τράπεζες παραμένουν ακόμα κλειστές. «Είμαστε στα όρια της ανοχής της εμπιστοσύνης που του δείχνουμε. Ξόδεψε το κεφάλαιο εμπιστοσύνης και εσωτερικά», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Πυρετώδεις διεργασίες για την ετοιμασία της πρότασης

Ολόκληρη η επιστολή της Κωνσταντοπούλου στον Σουλτς

Ο Τσίπρας στον Παυλόπουλο: Κινούμαστε στα πλαίσια της εθνικής γραμμής – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ