Τατούλης: Απαράδεκτη και προσβλητική η συμπεριφορά του Βέρμπερ στον Τσίπρα

“Απαράδεκτη και προσβλητική” χαρακτηρίζει ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, την στάση του προέδρου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Μάνφρεντ Βέμπερ, για τα όσα είπε σήμερα στο Ευρωκοινοβούλιο.

Στην γραπτή του δήλωση, ο κ. Τατούλης σημειώνει ότι η στάση του Βέμπερ κατά τη σημερινή ομιλία του στο Ευρωκοινοβούλιο ήταν “βαθύτατα αντιδημοκρατική και εντελώς απαράδεκτη. Με τους χαρακτηρισμούς του απέναντι στον πρωθυπουργό της χώρας, προσέβαλε ολόκληρο τον Ελληνικό λαό και, με την ευθεία παρέμβασή του σε εσωτερικά εθνικά ζητήματα της Ελλάδος, υπερέβη όχι μόνο τα όρια της θεσμικής του λειτουργίας, αλλά και στοιχειωδών κανόνων δημοκρατίας και σεβασμού» αναφέρει στη δήλωσή του ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου.

Τέλος, ο Πέτρος Τατούλης καλεί το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα «να σταθεί αντάξιο της ιστορίας του, και σε αυτή την κρίσιμη για την Ελλάδα και τη μεγάλη ευρωπαϊκή οικογένεια στιγμή, να ξεπεράσει αναχρονιστικές συμπεριφορές και να λειτουργήσει προς όφελος των Ελλήνων και Ευρωπαίων πολιτών και της σταθερότητας της Ευρωζώνης».

 

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

Διαβάστε επίσης:

Βέμπερ: Που είναι οι ανοιχτές τράπεζες κ. Τσίπρα; – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ