Που θα ψηφίσουν ο ΠτΔ και οι πολιτικοί αρχηγοί

Στις κάλπες θα προσέλθουν σήμερα εκτός από τους εκλογείς και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και οι πολιτικοί αρχηγοί, προκειμένου να ψηφίσουν για το κρίσιμο δημοψήφισμα.

Προκόπης Παυλόπουλος

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 10:00 στο 583o εκλογικό τμήμα Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού, το οποίο στεγάζεται στο 3ο-4ο Δημοτικό Σχολείο Νέου Ψυχικού (Φάβη και Ουράνη).

Αλέξης Τσίπρας

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα ψηφίσει στο 661ο εκλογικό τμήμα (14ο εκλογικό διαμέρισμα του 6ου Διαμερίσματος του Δήμου Αθηναίων), στο κτίριο των 27ου και 30ου Δημοτικών Σχολείων Αθηνών, το οποίο βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Κερκύρας, Κασταλίας και Χιλιανδαρίου (είσοδος από Χιλιανδαρίου). Ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να προσέλθει στο εκλογικό τμήμα στις 10:00.

Αντώνης Σαμαράς

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης βρίσκεται από χθες στην ιδιαίτερη πατρίδα του. Σήμερα θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στην Πύλο και αμέσως μετά θα επιστρέψει στην Αθήνα, όπου από το γραφείο του στα κεντρικά γραφεία του κόμματος θα παρακολουθήσει την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας.

Πάνος Καμμένος

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος στις 10:00, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στη Γλυφάδα, στο 1.986ο εκλογικό τμήμα (2ο Δημοτικό Σχολείο Γλυφάδας – Ελευθερίου Βενιζέλου και Αϊδινίου).

Δημήτρης Κουτσούμπας

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ θα ψηφίσει στο 2ο Γυμνάσιο της Νέας Ιωνίας στις 10:30. 

Στ. Θεοδωράκης 

Ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης θα ψηφίσει μεταξύ 10:30 και 11:00 στο 2ο Γυμνάσιο Χαϊδαρίου (Επαύλεως & Αναγεννήσεως). 

Φώφη Γεννηματά 

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα στις 11:00 στο 100ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών (Πύρρας 15&Ευρυδάμαντος). 

Θανάσης Θεοχαρόπουλος 

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Θανάσης Θεοχαρόπουλος θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα για το δημοψήφισμα στις 10:30, στο 6ο Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας (Καρατάσου 14), στο 132ο Εκλογικό Τμήμα.

Γιώργος Παπανδρέου

Στο 320ο Εκλογικό Τμήμα (Γυμνάσιο Νέας Ερυθραίας) άσκησε νωρίς το πρωί το εκλογικό του δικαίωμα ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών.

Πηγή: real.gr

Διαβάστε επίσης:

Παπανδρέου: Να μείνουμε στον σκληρό πυρήνα του ευρώ – BINTEO

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ