Σαμαράς: Ο Τσίπρας είναι ιδεολογικά τυφλωμένος, μη ρεαλιστής και ανεύθυνος – ΒΙΝΤΕΟ

Επίθεση στον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, χαρακτηρίζοντάς τον «ιδεολογικά τυφλωμένο, μη ρεαλιστή και ανεύθυνο».

Σε συνέντευξή του στο Bloomberg αναφορικά με το δημοψήφισμα, ο κ. Σαμαράς σημείωσε: «Επικεντρωνόμαστε στη νίκη την Κυριακή και είμαι αισιόδοξος ότι όλοι θα είμαστε Ευρωπαίοι τη Δευτέρα».

«Πιστεύω ότι αυτό που κάνει ο Τσίπρας είναι η τελευταία του προσπάθεια να σύρει την Ελλάδα έξω από την Ευρωζώνη και το κάνει συνειδητά. Προκαλεί σύγχυση στους πολίτες προσπαθώντας να τους πείσει να ψηφίσει “όχι” και να απορρίξουν μία πολύ επώδυνη συμφωνία, την οποία περιέργως αποδέχθηκε ο ίδιος» υπογράμμισε ο Αντώνης Σαμαράς και συνέχισε:

«Ουσιαστικά επιχειρεί να κόψει κάθε γέφυρα με την Ευρώπη, επειδή είναι τυφλωμένος ιδεολογικά, μη ρεαλιστής και ανεύθυνος».

«Όλοι λένε ότι αυτό που θέτει ως ψευτοδίλημμα – οι κακοί Ευρωπαίοι εναντίον των Ελλήνων –  είναι όντως ψευτοδίλημμα. Το αληθινό δίλημμα είναι ευρώ ή δραχμή. Είμαστε όλοι υπέρ του ευρώ. Η επιστροφή στην δραχμή θα είναι ο θάνατος του αγροτικού τομέα, των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, των νέων με τα ERASMUS και τις νεοφυείς επιχειρήσεις. Αυτό είναι το χειρότερο», τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

«Ο Τσίπρας είπε μόνο μία αλήθεια: ότι η Ελλάδα θα είναι αγνώριστη σε έξι μήνες. Και σίγουρα το καταφέρνει. Αλλά δεν θα τον αφήσουμε να μας γυρίσει στη δραχμή. Αυτό θα σκοτώσει την οικονομία μας και τις ελπίδες όλων των Ελλήνων. Είμαστε υπέρ του ευρώ και θα νικήσουμε την Κυριακή», επεσήμανε ο Αντώνης Σαμαράς.

 

Δείτε το βίντεο:

 

Διαβάστε επίσης:

Η Μέρκελ είχε όρεξη και πήγε για… κεμπάπ – ΦΩΤΟ

Λαφαζάνης: Με το δημοψήφισμα κάνουμε ένα πείραμα για να πιέσουμε

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ