Παπανδρέου: Να μην βρεθούμε στο περιθώριο της ιστορίας

«Αυτό που προέχει τώρα, είναι να υπάρξει μια συμφωνία, που θα δώσει τη δυνατότητα να διασφαλίσουμε την πορεία της χώρας, ώστε να μη βρεθούμε στο περιθώριο της Ιστορίας και να ανοίξει το δρόμο για μεγάλες αλλαγές. Χωρίς αυτές, η πορεία της χώρας και το μέλλον του ελληνικού λαού, θα συνεχίσουν να βρίσκονται στο έλεος πάσης φύσεως εξαρτήσεων.” Αυτό υπογράμμισε ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Γιώργος Παπανδρέου, μετά τη συνάντηση του το μεσημέρι με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, Θανάση Θεοχαρόπουλο.

Η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία του κ. Παπανδρέου και ενόψει της προγραμματισμένης για την Πέμπτη 2 Ιουλίου, ομιλίας του σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση στην Πλατεία Κοτζιά.

Κατά τη συνάντηση, οι κ.κ. Παπανδρέου και Θεοχαρόπουλος, συμφώνησαν πως η κυβέρνηση οδηγεί τη χώρα σε ένα δημοψήφισμα με άδηλη έκβαση, καθώς οποιαδήποτε και αν είναι η απόφαση του Ελληνικού λαού, η πορεία στη συνέχεια παραμένει άγνωστη, πολύ περισσότερο που η χώρα από σήμερα το βράδυ κινδυνεύει να βρεθεί εκτός προγράμματος.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, κοινή ήταν η άποψη, πως η Ελλάδα πρέπει να διασφαλίσει τη θέση της στην Ευρώπη, την Ευρωζώνη και στον κύκλο των σύγχρονων δημοκρατικών χωρών και οι προοδευτικές δυνάμεις να συνεχίσουν τον αγώνα τους για μεγάλες αλλαγές στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Τέλος, συμφώνησαν να συνεχίσουν τις επαφές τους προκειμένου να συνεχιστεί ο διάλογος και η δυνατότητα αναζήτησης κοινών δράσεων.

 

Διαβάστε επίσης:

Καραγκούνης: Ο παραμυθάς του Μαξίμου “τρώει” την 7η σύνταξη

Γεννηματά: Ο Πρωθυπουργός οφείλει να δράσει για μία λυτρωτική λύση

Η ενόχληση της Κωνσταντοπούλου με την παρατήρηση του Κουτσούκου – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ