Παφίλης: Ωμός εκβιασμός απέναντι στο λαό οι δηλώσεις των Ευρωπαίων ηγετών – ΒΙΝΤΕΟ

“Οι δηλώσεις των ηγετών της “μεγάλης δημοκρατικής” Ευρώπης, της “αλληλευγγής”, της “φιλίας”, αποτελούν ένα ωμό κυνικό εκβιασμό απέναντι στο λαό. Αυτή είναι η Ε.Ε. την οποία υποστηρίζετε με χέρια και με πόδια και οι δυνάμεις του ναι και η κυβέρνηση” είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης. 

“Έχετε και οι δύο τεράστιες ευθύνες για το ότι ακόμα και τώρα δεν τολμάτε να πείτε όχι στην Ε.Ε. Γιατί ακόμα και τώρα κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ σπέρνετε νέες αυταπάτες στο λαό ότι μπορείτε να κάνετε με αυτούς φιλολαϊκή συμφωνία” τόνισε ο κ. Παφίλης. 

“Ότι ακούγαμε προεκλογικά από τον ΣΥΡΙΖΑ. τώρα βγαίνει η ΝΔ που τα έκανε ρημαδιό το προηγούμενο διάστημα να λέει ότι θα πετύχει καλύτερη συμφωνία. Δεν υπάρχει φιλολαϊκός δρόμος εντός της Ε.Ε” συνέχισε λέγοντας ότι το ΚΚΕ καλεί τον λαό να πει ένα μεγάλο “όχι” στην ίδια την Ε.Ε. ένα μεγάλο “ναι” στην αποδέσμευση από την Ε.Ε. “Αυτή είναι η πραγματική απάντηση απέναντι στους εκβιασμούς και την τρομοκρατία. Το θανατερό βόλι απέναντι στην Ε.Ε”.

 Παράλληλα, ο κ. Παφίλης σημείωσε: “Ήταν σωστό να μη λειτουργεί η βουλή για να μπορούν οι βουλευτές απελευθερωμένοι να απευθυνθούν στον λαό και  να παρουσιάσουν τη θέση του κάθε κόμματος στο δημοψήφισμα της Κυριακής” και πρόσθεσε: Να συζητηθεί αυτό το νομοσχέδιο και να σταματήσουν μετά οι εργασίες της Ολομέλειας.

 

 

Διαβάστε επίσης:

Αποχώρησε από την Ολομέλεια η ΝΔ – Νέα κόντρα με την Κωνσταντοπούλου – ΒΙΝΤΕΟ

Το αυστηρό μήνυμα της Κωνσταντοπούλου στους Θεσμούς – ΒΙΝΤΕΟ

Προβληματισμένοι Καραμανλής – Μπακογιάννη – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ