• "Περισσεύει το θράσος"

  6:15 μμ, Τρίτη 10 Απρ 2012 6:15 μμ, Τρίτη 10 Απρ 2012

  Άστραψε και βρόντηξε κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου, ο Γιάννης Μιχελάκης με αφορμή τα όσα είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σήμερα στη Βουλή.

  "Ο κ. Βενιζέλος, βασικός συντάκτης του Μνημονίου, αποδεικνύει – για μια ακόμη φορά – πως, εκεί που χάνεται η ντροπή, περισσεύει το θράσος", δηλώνει ο εκπρόσωπος της ΝΔ, προσθέτοντας:

  "Ο κ. Βενιζέλος, προτείνει επέκταση του προγράμματος οικονομικής πολιτικής μέχρι το 2015. Δεν λέει τίποτε καινούργιο. Επαναλαμβάνει αυτό που ήδη προβλέπεται στο πρόγραμμα, σε περίπτωση βαθύτερης ύφεσης. Και ομολογεί, έτσι, πως απέτυχε σε όσα ο ίδιος προέβλεπε. Ο κ. Βενιζέλος, προτείνει σήμερα κάποια σημεία που μπορεί να κάνουν πιο αναπτυξιακό το περιβάλλον. Γιατί δεν τα έκαναν αυτός και το ΠΑΣΟΚ στα δυόμισι χρόνια που κυβερνούσαν; Γιατί δεν τα έκανε ο ίδιος ως τσάρος της οικονομίας;"

  O Γιάννης Μιχελάκης τονίζει ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος καταγγέλλει τη Νέα Δημοκρατία για όσα αποκλειστικά ευθύνεται το ΠΑΣΟΚ.

  "Ξεχνά ότι ως Αντιπολίτευση, μαζί με τον Παπανδρέου, έλεγε “όχι σε όλα” και μοίραζε δημαγωγικά υποσχέσεις πως “λεφτά υπάρχουν”. Ξεχνά ότι στήριξε και όρθιος χειροκροτούσε την ολέθρια εξαγγελία του δημοψηφίσματος. Σιωπά μπροστά στις ομολογίες των συντρόφων του ότι, με τα εγκλήματά τους, οδήγησαν τον Τόπο στην καταστροφή", επισημαίνει ο εκπρόσωπος της ΝΔ.

  "Ενώ μιλά για αυτοκριτική, την ίδια ώρα, με ένα πόρισμα – οπερέτα, κουκουλώνει όλα όσα διέπραξαν ο κ. Παπακωνσταντίνου, ο κ. Παπανδρέου, αλλά και ο ίδιος, σε βάρος της χώρας", καταλήγει.

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα