Ο Βούτσης “θύμα” του Ιταλού φαρσέρ – “Βρόμικος πόλεμος εναντίον της κυβέρνησης”, δηλώνει ο υπουργός

Κινητοποίηση προκάλεσε ένα tweet από λογαριασμό με το όνομα και φωτογραφία του υπουργού Εσωτερικών Νίκου Βούτση το οποίο έγραφε: “Η ελληνική κυβέρνηση και η Τράπεζα της Ελλάδος ανακοινώνουν ότι όλες οι τράπεζες στην ελληνική Επικράτεια θα παραμείνουν κλειστές τη Δευτέρα 29 Ιουνίου”.

 

 

Το μυστήριο λύθηκε γρήγορα, καθώς επρόκειτο για πλαστό λογαριασμό όπως παραδέχθηκε και ο ο δημιουργός του. Πρόκειται για τον Ιταλό δημοσιογράφος Tommaso De Benedetti, o οποίος είναι γνωστός για τις φάρσες που κάνει. Ο κ. Βούτσης είναι μάλιστα το τρίτο “θύμα” του μετά τους Γιάννη Στουρνάρα και Παναγιώτη Λαφαζάνη.

«Αυτός ο λογαριασμός είναι φάρσα. Δημιουργήθηκε από τον Ιταλό δημοσιογράφο Tommaso De Benedetti», έγραψε πριν από λίγο ο ίδιος ο De Benedetti στον συγκεκριμένο λογαριασμό που έχει το όνομα και τη φωτογραφία του υπουργού Εσωτερικών.

 

Το θέμα προκάλεσε την άμεση αντίδραση του Νίκου Βούτση, ο οποίος με δήλωσή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ τονίζει ότι πρόκειται για βρόμικο πόλεμο ενάντια στην κυβέρνηση τις κρίσιμες αυτές ώρες και ήδη η υπηρεσία ηλεκτρονικού εγκλήματος διερευνά την υπόθεση.

 

Διαβάστε επίσης:

Ο Ιταλός φαρσέρ του Twitter ξαναχτύπησε με “θύμα” τον Λαφαζάνη

Ο δημοσιογράφος που κρύβεται πίσω από τον troll λογαριασμό του Στουρνάρα

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ