Επεισόδιο ανάμεσα στην Κωνσταντοπούλου και τον Κουτσούμπα – ΒΙΝΤΕΟ

Την αντίδραση του Δημήτρη Κουτσούμπα προκάλεσε το σχόλιο της Ζωής Κωνσταντοπούλου μετά την ομιλία του σχετικά με τη διατύπωση του δημοψηφίσματος.

«Απαντήσατε σε μένα αυτή την στιγμή», είπε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ με την Πρόεδρο της Βουλής να απαντά: «Απάντησα και σε αυτό που είπατε εσείς».

«Να εξηγήσετε στον υπουργό σας», ανταπάντησε ο κ. Κουτσούμπας και πρόσθεσε: «Να εξηγήσετε στον υπουργό της κυβέρνησης σας, γιατί μιλάτε ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης αυτή τη στιγμή».

«Αυτή τη στιγμή μιλάω ως Πρόεδρος της Βουλής επί της διαδικασίας του δημοψηφίσματος», αποκρίθηκε η κ. Κωνσταντοπούλου με τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ να λέει: «Ο υπουργός Οικονομικών έξω από το Eurogroup έκανε επίσημη τοποθέτηση. Αν ο κ. Βαρουφάκης δεν ήξερε τι έλεγε όπως μας λέτε εδώ στην Ολομέλεια της Βουλής, να πάτε να εγκαλέσετε εκείνον και όχι να απαντάτε σε μένα ως εκπρόσωπος πολιτικού κόμματος. Θα σας παρακαλέσω πάρα πολύ να μην το ξανακάνετε αυτό. Αν το ανέχονται άλλοι συνάδελφοι σας εδώ μέσα καλώς το ανέχονται. Πολλά σχόλια ακούμε συνεχώς. Μην το ξανακάνετε αυτό».

Η κάμερα «συνέλαβε» βουλευτές της ΝΔ να χειροκροτούν τον κ. Κουτσούμπα.

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ