Ο Καραθανασόπουλος στην Κωνσταντοπούλου: Είστε κοινή συκοφάντρια – ΒΙΝΤΕΟ

Στο «κόκκινο» ανέβηκε το θερμόμετρο στη Επιτροπή ΔΕΚΟ της Βουλής όταν ο βουλευτής του ΚΚΕ, Νίκος Καραθανασόπουλος χαρακτήρισε «κοινή συκοφάντρια» την Ζωή Κωνσταντοπούλου .

«Επειδή όλα αυτά αγγίζουν τα όρια της γελοιότητας η γνώμη μας είναι ότι θα πρέπει  να γίνει συζήτηση επί της ουσίας στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων. Εφόσον επιμένει η Επιτροπή των ΔΕΚΟ να γίνει τέτοια συζήτηση, να καθοριστεί η ημερομηνία με βάση τον προγραμματισμό ο οποίος υπάρχει, δηλαδή την 6 Ιουλίου, τότε που μπορούν και οι δύο πλευρές να γίνει η συζήτηση», ανέφερε ο κ. Καραθανασόπουλος και η πρόεδρος της Βουλής απάντησε:

«13 βουλευτές που ήρθαν σήμερα δεν είναι αργόσχολοι και άρα όλοι κατανοούν τις υποχρεώσεις του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, ο οποίος μπορεί να αναπληρώνεται από τους διοικητές ή τους υποδιοικητές. Και το Κοινοβούλιο είναι σαφώς ανώτατο και ανώτερο όργανο από την Τράπεζα της Ελλάδος. Είπατε κάποια πράγματα προηγουμένως αλλά φαίνεται ότι τελικά στην πράξη…»

« Δεν σας επιτρέπω όταν λέτε ψέματα, να προσπαθείτε να εξαπατήσετε τον κόσμο και να βγαίνετε και τιμητής από πάνω. Είστε μία κοινή συκοφάντρια. Δεν είστε τιμητής των πάντων» τόνισε ο βουλευτής του ΚΚΕ και η Ζωή Κωνσταντοπούλου του είπε:

« Εσείς είστε δυστυχώς απρεπής και δεν τιμάτε πολύ βασικές παραδόσεις του κόμματός σας».

«Σε κάποιους οι οποίοι λένε ψέματα, τους συμπεριφερόμαστε με αντίστοιχο τρόπο. Είπατε ψέματα για τη στάση του αντιπροέδρου. Δεν μπορώ λοιπόν να έχω καμία εμπιστοσύνη σε ένα πρόσωπο το οποίο λέει ψέματα και πολύ περισσότερο μία που λέει ψέματα να είναι και τιμητής του ίδιου του ρόλου του ΚΚΕ» ανέφερε ο κ. Καραθανασόπουλος.

«Δεν τιμάτε τις παραδόσεις του κόμματος από το οποίο προέρχεστε», συνέχισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο κ. Καραθανασόπουλος της απάντησε:

«Δεν θα το κρίνετε εσείς το ΚΚΕ, όταν λέτε ψέματα, όταν είστε συκοφάντρια».

 

Διαβάστε επίσης:

Νέος επεισοδιακός καυγάς Κωνσταντοπούλου – Μεϊμαράκη – ΒΙΝΤΕΟ 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ